Η METAKOMISEIS INFO μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις σας, όχι μόνο για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει (μετακομίσεις, ειδικές μεταφορές, συσκευασία – αμπαλάζ, αποθήκευση) αλλά και για τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές της. Έχοντας πλήρη επίγνωση της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε χαμηλές τις τιμές μας για όλες τις μεταφορές και τις μετακομίσεις.

Οι τιμές συνδέονται άρρηκτα με το είδος των υπηρεσιών που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις όπου για την μετακόμιση ή την μεταφορά είναι απαραίτητη η χρήση γερανοφόρων οχημάτων, το κόστος διαφέρει συγκριτικά με την απλή χρήση κλειστού τύπου φορτηγών μεταφοράς. Οι μετακομίσεις και οι ειδικές μεταφορές που απαιτούν τη χρήση επικαθήμενων οχημάτων ανεβάζουν το κόστος της μεταφοράς.

Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά σε παλιά κτίρια τα οποία δεν διαθέτουν ανελκυστήρα είναι αναγκαία η μίσθωση ανυψωτικών μηχανημάτων για την επιτυχή μεταφορά των αντικειμένων σας, γρήγορα και με ασφάλεια. Το κόστος σε τέτοιους είδους μεταφορές και μετακομίσεις αυξάνεται. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα ενώ σε ειδικές μεταφορές όπου έχουμε εύθραυστα αντικείμενα και απαιτείται η χρήση ξύλινων κιβωτίων, το κόστος διαφοροποιείται.

Η εταιρία μας προσφέρει γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας ενώ όλα μας τα οχήματα διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποίησεις. Οι τιμές και το κόστος μεταφοράς ποικίλουν ανάλογα με το είδος των αντικειμένων προς μεταφορά, την απόσταση και την ανάγκη μίσθωσης επιπλέον οχημάτων και προσωπικού για την ολοκλήρωση της μετακόμισης. Σε ορισμένες μετακομίσεις όπως η μεταφορά εταιρικού εξοπλισμού ή έργων τέχνης απαιτείται ειδικό πακετάρισμα για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των αντικειμένων ενώ χρειάζεται και μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις το κόστος αυξάνεται συγκριτικά με απλές μετακομίσεις (οικοσκευών) όπου δεν χρησιμοποιούνται ανυψωτικά μηχανήματα, παρά μόνο φορτηγά κλειστού τύπου.

Είμαστε από τις πρωτοπόρες μεταφορικές εταιρίες που διαθέτουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την αποθήκευση οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού, έργων τέχνης, εμπορευμάτων κ.α. Οι τιμές αποθήκευσης ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων προς αποθήκευση και του χρόνου μίσθωσης της αποθήκης.

Η αμεσότητα της μετακόμισης είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το κόστος της μεταφοράς. Πραγματοποιούμε μετακομίσεις ακόμα και εντός 24ώρου από την κλήση σας, με απόλυτη ασφάλεια και σε πολύ χαμηλές τιμές. Φυσικά υπάρχουν και ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές και ευπαθείς ομάδες.

Η εταιρία μας αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε μεταφορά θέλετε να πραγματοποιήσετε, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείται. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων, το άψογο service, οι χαμηλές τιμές και οι ασφαλείς μεταφορές που πραγματοποιούμε, μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.