Η METAKOMISEIS INFO μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις σας, όχι μόνο για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει (μετακομίσεις, ειδικές μεταφορές, συσκευασία – αμπαλάζ, αποθήκευση) αλλά και για τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές της. Έχοντας πλήρη επίγνωση της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε φθηνές τις τιμές μας για όλες τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Κυκλάδες αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Οι τιμές συνδέονται άρρηκτα με το είδος των υπηρεσιών που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις όπου για την μετακόμιση ή την μεταφορά είναι απαραίτητη η χρήση γερανοφόρων οχημάτων, το κόστος διαφέρει συγκριτικά με την απλή χρήση κλειστού τύπου φορτηγών μεταφοράς όπου οι τιμές παραμένουν χαμηλές. Οι μετακομίσεις και οι ειδικές μεταφορές που απαιτούν τη χρήση επικαθήμενων οχημάτων ανεβάζουν το κόστος της μεταφοράς.

Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά σε παλιά κτίρια τα οποία δεν διαθέτουν ανελκυστήρα είναι αναγκαία η μίσθωση ανυψωτικών μηχανημάτων για την επιτυχή μεταφορά των αντικειμένων σας, γρήγορα και με ασφάλεια. Το κόστος σε τέτοιους είδους μεταφορές και μετακομίσεις αυξάνεται. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα ενώ σε ειδικές μεταφορές όπου έχουμε εύθραυστα αντικείμενα και απαιτείται η χρήση ξύλινων κιβωτίων, το κόστος διαφοροποιείται.

Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

  Από τι εξαρτάται τελικά το κόστος μιας μετακόμισης;
  Δείτε μερικούς παράγοντες που καθορίζουν τις τιμές στις μετακομίσεις:

 • Η αξιοπιστία μιας μεταφορικής εταιρείας. Συνήθως οι αξιόλογες εταιρείες μεταφορών παρέχουν καλύτερα μηχανήματα και εμπειρότερο προσωπικό που μάλλον αμείβεται καλύτερα.
 • Ευκολία πρόσβασης του φορτηγού μετακόμισης. Σημαντικό ρόλο στην τιμή θα παίξει το πόσο εύκολα προσεγγίζει ένα φορτηγό τους χώρους από και προς μετακόμιση. Δύσβατα μέρη, κακοτράχαλοι δρόμοι, υπερυψωμένα κτίσματα σίγουρα ανεβάζουν τα κόστη εξόδων.
 • Ο όροφος σε πολυκατοικία ή πολυόροφο κτίριο. Είναι λογικό ότι όσο πιο ψηλά πηγαίνουμε τόσο ανεβάινει ο δείκτης δυσκολίας προσέγγισης των οικοσκευών ή αντικειμένων που θα μεταφέρουμε. Πόσο μάλλον όταν απαιτείται χρήση αναβατόριου.
 • Ύπαρξη ανελκυστήρα. Οι τιμές σε μια μετακόμιση από και προς όροφο μειώνονται όταν υπάρχει λειτουργικό ασανσέρ. Πολύ περισσότερο όταν το ασανσέρ είναι ευρύχωρο να φιλοξενήσει και ογκώδη έπιπλα ή αντικείμενα.
 • Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Ένα ακόμα πρόσθετο κόστος που δεν θεωρείται και από τα φθηνά στις μετακομίσεις. Συνήθως το ανυψωτικό μηχάνημα απαιτεί επιπλέον έναν ακόμη τεχνικό (χειριστής μηχανήματος) που θα προστεθεί στο συνολικό ποσό.
 • Το είδος των αντικειμένων προς μεταφορά. Τα ευπαθή αντικείμενα (πιάνα, πίνακες ζωγραφικής, αγάλματα και άλλα έργα τέχνης) ανεβάζουν το κόστος σε μια μετακόμιση.
 • Ημερομηνία παράδοσης. Ένας ακόμη παράγοντας που συμβάλλει κατά πόσο θα είναι φθηνή μια μετακόμιση. Σε περιπτώσεις επειγόντων αναγκών για άμεση μεταφορά πραγμάτων τα κόστη ανεβαίνουν.

Φθηνές μετακομίσεις

Η εταιρία μας προσφέρει φθηνές μετακομίσεις με γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας ενώ όλα μας τα οχήματα διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποίησεις. Οι τιμές και το κόστος μεταφοράς ποικίλουν ανάλογα με το είδος των αντικειμένων προς μεταφορά, την απόσταση και την ανάγκη μίσθωσης επιπλέον οχημάτων και προσωπικού για την ολοκλήρωση της μετακόμισης. Σε ορισμένες μετακομίσεις όπως η μεταφορά εταιρικού εξοπλισμού ή έργων τέχνης απαιτείται ειδικό πακετάρισμα για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των αντικειμένων ενώ χρειάζεται και μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό που αυξάνει τα έξοδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις το κόστος αυξάνεται συγκριτικά με απλές φθηνές μετακομίσεις οικοσκευών όπου δεν χρησιμοποιούνται ανυψωτικά μηχανήματα, παρά μόνο φορτηγά κλειστού τύπου.

Είμαστε από τις πρωτοπόρες μεταφορικές εταιρίες που διαθέτουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την αποθήκευση οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού, έργων τέχνης, εμπορευμάτων κ.α. Οι τιμές αποθήκευσης (από τις φθηνότερες της αγοράς) ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων προς αποθήκευση και του χρόνου μίσθωσης της αποθήκης.

Η αμεσότητα της μετακόμισης είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το κόστος της μεταφοράς. Πραγματοποιούμε μετακομίσεις ακόμα και εντός 24ώρου από την κλήση σας, με απόλυτη ασφάλεια και σε πολύ χαμηλές τιμές. Φυσικά υπάρχουν και ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές και ευπαθείς ομάδες.

Η εταιρία μας αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε μεταφορά θέλετε να πραγματοποιήσετε, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείται. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων, το άψογο service, το χαμηλό κόστος και οι ασφαλείς μεταφορές που πραγματοποιούμε, μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.