Η εταιρεία μας με ασφάλεια και ταχύτητα εκτελεί μεταφορές και μετακομίσεις στη Θήβα και σε όλο το νομό Βοιωτίας. Μεταφέρουμε τα αντικείμενά σας γρήγορα και με επαγγελματισμό στον προορισμό τους σε οποιοδήποτε σημείο χρειαστεί. Η εμπειρία μας, ο άριστος εξοπλισμός και οι χαμηλές τιμές μας, μας κάνουν την ιδανική επιλογή για τη μεταφορά του οικιακού εξοπλισμού σας και όχι μόνο στη Λιβαδειά.

Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει στο αμπαλάρισμα και τη συσκευασία όλων των προς μετακόμιση πραγμάτων σας στο ν. Βοιωτίας. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ογκωδών ή εύθραυστων αντικειμένων τα οποία χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς για να φτάσουν με ασφάλεια στη Θήβα. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα υλικά ώστε να συσκευαστούν τα αντικείμενά σας οικονομικά και με ασφαλή τρόπο. Η πολυδύναμη ομάδα μας βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα πράγματά σας, την οικοσκευή σας και τις ηλεκτρικές σας συσκευές στη Λιβαδειά. Είμαστε εδώ για να αποσυνδέσουμε και να συνδέσουμε πάλι όλες τις ηλεκτρικές σας συσκευές ώστε να μη χρειαστεί να καλέσετε ειδικούς οι οποίοι θα αυξήσουν το κόστος της μετακόμισης.

Αναλαμβάνουμε την μετακόμιση όλων των πραγμάτων σας σε ολόκληρο το νομό Βοιωτίας και στις πόλεις – περιοχές: Θήβα, Λειβαδιά, Αράχωβα, Δελφοί, Δήλεσι, Δίστομο, Ορχομενός, Σχηματάρι, Αλίαρτος, Βάγια, Οινόφυτα, Κυριάκι και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί. Η μετακόμιση γίνεται άμεσα και με πολύ χαμηλό κόστος μόλις συνεννοηθούμε για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Αν δεν θέλετε όλες μας τις υπηρεσίες μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε χρειάζεστε ξεχωριστά.

Απευθυνόμαστε σε φοιτητές, δασκάλους, στρατιωτικούς άλλα και οποιονδήποτε άλλο χρειάζεται να μετακομίσει από ή προς τη Λιβαδειά, τη Θήβα και την Αράχωβα. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μετακόμισης από την οργάνωση και τη συσκευασία μέχρι την εγκατάσταση στο καινούργιο χώρο.

Ο στόλος των υπερσύγχρονων οχημάτων μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και το προσωπικό μας με ευγένεια και αξιοπιστία θα μεριμνήσει η κάθε σας επιθυμία να πραγματοποιηθεί. Μιας και πολλά σπίτια, πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες στην Αράχωβα, τη Λιβαδειά ή τη Θήβα δεν διαθέτουν ασανσέρ η μετακόμιση γίνεται παιχνίδι με τη χρήση των ειδικών ανυψωτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε.

Περιοχές υπηρεσιών μεταφορών & μετακομίσεων Βοιωτίας

Η μεταφορική εταιρεία μας παρέχει υποστήριξη σε κάθε δήμο (πόλη και κοινότητα) του νομού Βοιωτίας όπως: Δήμος Θηβαίων (Θήβα, Βάγια, Καπαρέλλι), Δήμος Λεβαδέων (Λιβαδειά, Κυριάκι, Άγιος Γεώργιος, Δαύλεια), Δήμος Τανάγρας (Σχηματάρι, Οινόφυτα, Πλάκα Δήλεσι, Άγιος Θωμάς), Δήμος Ορχομενού (Ορχομενός, Παύλος), Δήμος Αλιάρτου (Αλίαρτος, Μαυρομμάτι), Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας (Αράχωβα, Δίστομο, Άσπρα Σπίτια, Αντίκυρα) και άλλες μικρότερες καθώς και στις ορεινές περιοχές του Ελικώνα, Κιθαιρώνα, Παρνασσό, Νεραϊδολάκκωμα κ.α.

Για όσους δεν θέλουν να αποθηκεύσουν για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα τα αντικείμενά τους διαθέτουμε αποθήκες όπου αυτά μπορούν να τοποθετηθούν και να μείνουν για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται. Η αποθήκευση γίνεται σε ιδιόκτητο χώρο ο οποίος διαθέτει σύστημα πυρόσβεσης και ασφάλεια. Το ειδικό και εξελιγμένο σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε μας επιτρέπει να εντοπίζουμε τα αντικείμενά σας οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε.

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε μεταφορά χρειαστείτε στο νομό Βοιωτίας, τη Θήβα και τη Λιβαδειά. Κινούμαστε έχοντας σαν γνώμονα πρώτα τη δική σας εξυπηρέτηση και ικανοποίηση παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για όλες μας τις παροχές καθώς και για τα οικονομικά πακέτα προσφορών που διαθέτουμε.