Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές σε πολλές περιοχές της χώρας μας όπως στην πόλη τις Κορίνθου και των κοντινών περιοχών του Νομού Κορινθίας. Η εταιρεία μας κατέχοντας μακρόχρονη παρουσία στο χώρο των μετακομίσεων, διαθέτει καταρτισμένους επαγγελματίες και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να διευθετήσει με απόλυτη ασφάλεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε υπηρεσία μετακόμισης ή μεταφοράς. Οι πελάτες μας είναι από όλους τους χώρους είτε ιδιώτες που θέλουν να μετακομίσουν ή να πραγματοποιήσουν μια μεταφορά είτε φοιτητές, σπουδαστές, καθηγητές, στρατιωτικοί ή άλλοι υπάλληλοι δημοσίου τομέα καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο: ότι μένουν πάντα ευχαριστημένοι καθώς διαθέτουμε πολύ καλές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα μιας μετακόμισης και είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. όλες οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε συνδυασμό εάν επιθυμείτε ένα πακέτο μιας ολοκληρωμένης μετακόμισης ή προσφέρονται και μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για μια μετακόμιση είναι απαραίτητη η διαδικασία της απεγκατάστασης και της συσκευασίας όλων των συσκευών και των αντικειμένων καθώς και η μεταφορά τους στο νέο χώρο και η εκ νέου τοποθέτησή τους. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει όλες αυτές τις διαδικασίες και να καταστήσει την μετακόμισή σας και εύκολη και γρήγορη υπόθεση.

Για την περιοχή της Κορίνθου λοιπόν καθώς και για όλες τις περιοχές του Νομού Κορίνθου όπως Ξυλόκαστρο, Κιάτο και Λουτράκι οι μεταφορές και οι μετακομίσεις μπορούν να οργανωθούν με ασφάλεια και ταχύτητα από τη μεταφορική μας εταιρεία. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλα τα πακέτα καθώς και για τις ειδικές τιμές σε ανέργους και φοιτητές!

Τα μέσα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται είναι σύγχρονος και συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες μιας μετακόμισης ή μεταφοράς. Διάφορα φορτηγού κλειστού τύπου, γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα χειρίζονται άψογα από το προσωπικό μας για να διευθετήσουν όλες τις παραμέτρους της μετακόμισης. Επιπλέον η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά κάποιων ιδιαίτερων αντικειμένων όπως είναι το πιάνο ή κάποια εύθραυστα έργα τέχνης με ασφάλεια χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος απώλειας ή ζημίας.

Επίσης εκτός από τις βασικές υπηρεσίες μετακόμισης η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα υπάρχοντά σας σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης για όσο χρόνο επιθυμείτε με χαμηλό κόστος. Οι χώροι αυτοί φυλάσσονται με security και πυρασφάλεια ενώ μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα τα πράγματά σας χάρη στα ειδικά συστήματα.

Όλα τα αντικείμενα και τα πράγματά σας κατά την μεταφορά είναι άριστα και καταλλήλως συσκευασμένα με ειδικά υλικά συσκευασίας και αμπαλάζ όπου κρίνεται απαραίτητο. Η εμπειρία μας και ο επαγγελματισμός μας, μας επιτρέπει να χορηγούμε ανεπιφύλακτα ένα ειδικό πιστοποιητικό ασφάλειας και εγγύησης μεταφορών ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

Περιοχές μετακομίσεων και μεταφορών Κορινθίας

Εξυπηρετούμε κάθε τοποθεσία του Νομού Κορινθίας άμεσα και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Παρέχουμε υπηρεσίες σε όλες τις παρακάτω πόλεις και κοινότητες: Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Ζευγολατιό, Νεμέα, Βραχάτι, Βέλο, Αρχαία Κόρινθος, Αθίκια, Εξαμίλια, Χιλιομόδι, Σοφικό, Πάσιο, Άγιος Βασίλειος, Κάτω Διμηνιό, Σικυώνα, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Περαχώρα, Ισθμία, Κυρά Βρύση, Κοκκώνι, Βοχαϊκό, Καμάρι, Κρυονέρι, Ξυλοκέριζα, Μελίσσι, Δερβένι και επίσης τις περιοχές Δημοτικών Ενοτήτων Κορινθίας - Στυμφαλίας, Φενεού, Σολυγείας κ.α.