Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις σε οποιαδήποτε γειτονιά της Γλυφάδας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης και μεταφοράς όπως αμπαλάζ – συσκευασία, αποθήκευση, εγκατάσταση και απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, οικοσκευών κ.α. Μετά από τόσα εμπειρίας στο χώρο της μετακόμισης είμαστε από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες στη Γλυφάδα που παρέχει γραπτή εγγύηση ασφάλειας για τα αντικείμενα προς μεταφορά και πακετάρισμα.

Η METAKOMISEIS INFO διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο οχημάτων μεταφοράς στη Γλυφάδα που μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και σε ειδικές μεταφορές. Σε οικήματα και πολυκατοικίες όπου απουσιάζει ο ανελκυστήρας, υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης ανυψωτικού μηχανήματος. Τον στόλο μεταφοράς τον πλαισιώνουν ακόμη φορτηγά κλειστού τύπου, γερανοφόρο όχημα (παπαγαλάκι), επικαθήμενο φορτηγό ενώ για την ασφάλεια των αγαθών που φιλοξενούνται στις αποθήκες μας χρησιμοποιούνται οχήματα αποθήκευσης κλαρκ.

Πριν την μετακόμιση στη Γλυφάδα το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα – αμπαλάζ των αντικειμένων προς μεταφορά. Χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα υλικά για τη συσκευασία έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την ασφάλεια τω αντικειμένων σας. Για εύθραυστα αντικείμενα όπως μουσικά όργανα, υπολογιστές, έργα τέχνης, εμπορεύματα κ.α. χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε κραδασμούς και χτυπήματα. Στη Γλυφάδα, για την μεταφορά του ρουχισμού χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας υλικά ακόμα και χάρτινες ντουλάπες.

Κατά την διαδικασία του αμπαλάζ αλλά και στις ειδικές μεταφορές χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα ανθεκτικά υλικά στοχεύοντας στην ασφάλεια των αγαπημένων σας αντικειμένων. Οι αποθήκες μας μπορούν να φιλοξενήσουν με απόλυτη ασφάλεια εμπορεύματα, οικοσκευές, έργα τέχνης κ.α. Για τη φύλαξη προσφέρουμε και γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων στην αποθήκη. Η METAKOMISEIS INFO είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικό σύστημα μηχανογράφησης για την αποθήκευση εμπορευμάτων και οικοσκευών.

Πριν και μετά την μετακόμιση στη Γλυφάδα το συνεργείο μας αναλαμβάνει πλήρως το αμπαλάζ αλλά και την επανασυναρμολόγηση και εγκατάσταση επίπλων, γραφείων και ηλεκτρικών συσκευών. Μετά από τόσα χρόνια αγαστής συνεργασίας με τους κατοίκους και τους έμπορους της Γλυφάδας και την πραγματοποίηση χιλιάδων μετακομίσεων στη περιοχή συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά σε όλες μας τις μεταφορές.