Οι κάτοικοι της περιοχής του Ζωγράφου εμπιστεύονται εδώ και χρόνια την METAKOMISEIS INFO για όλες τις μετακομίσεις και τις ειδικές μεταφορές που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Το πολύπειρο συνεργείο μας μεταφέρει οικοσκευές, έργα τέχνης, εμπορεύματα, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. ενώ παράλληλα αναλαμβάνει το αμπαλάζ – συσκευασία πριν την μετακόμιση, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των αντικειμένων προς μεταφορά και την άμεση εξυπηρέτηση σας. Για όλες τις μετακομίσεις, τις αποθηκεύσεις αλλά και τις ειδικές μεταφορές παρέχεται γραπτή εγγύηση ασφάλειας.

Στου Ζωγράφο, πριν τις μετακομίσεις, το συνεργείο μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση οικοσκευών και την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών. Μετά τη μεταφορά το προσωπικό μας εκ νέου εγκαθιστά ηλεκτρικές συσκευές και οικοσκευές άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Για όλες τις μετακομίσεις στον Δήμο Ζωγράφου χρησιμοποιούμε τα ανθεκτικότερα υλικά για τη συσκευασία - αμπαλάζ τα οποία προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια. Σε ειδικές μεταφορές όπως μεταφορά εταιρικού εξοπλισμού, έργων τέχνης, ιατρικών μηχανημάτων, μουσικών εργαλείων κ.α., χρησιμοποιούμε για το πακετάρισμα ξύλινα κιβώτια τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα τον δείκτη ασφάλειας καθώς είναι ανθεκτικά σε κραδασμούς και χτυπήματα.

Ο μεγάλος και υπερσύγχρονος στόλος οχημάτων μεταφοράς που διαθέτουμε στη περιοχή του Ζωγράφου αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων. Τα ανυψωτικά μηχανήματα μας επιτρέπουν την μεταφορά των αντικειμένων χωρίς να χρειάζεται η χρήση της εσωτερικής σκάλας και του ασανσέρ. Έτσι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια κατά την μεταφορά και εκμηδενίζεται η πιθανότητα απωλειών. Επίσης είμαστε από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες στον Ζωγράφο που διαθέτουμε εκτός από φορτηγά κλειστού τύπου, επικαθήμενα φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα και οχήματα αποθήκευσης κλαρκ.

Η METAKOMISEIS INFO σας δίνει την δυνατότατη μίσθωσης των εγκαταστάσεων της για όλες τις αποθηκεύσεις (οικοσκευές, εμπορεύματα, έργα τέχνης, ηλεκτρικές συσκευές). Για κάθε αποθήκευση παρέχεται γραπτή εγγύηση ασφάλειας. Οι αποθήκες μας φυλάσσονται 24ωρες το 24ωρο για τη ασφάλεια της περιουσίας σας.

Στου Ζωγράφου προσφέρουμε ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές και όλες τις ευπαθείς ομάδες. Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις γειτονιές στην περιοχή του Ζωγράφου με τιμές ασυναγώνιστα χαμηλές.