Οι μετακομίσεις και οι ειδικές μεταφορές είναι εργασίες μεγάλης ευθύνης που πρέπει να πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία μετακομίσεων τα οποία διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και σύγχρονα μεταφορικά οχήματα. Η METAKOMISEIS INFO προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια σε όλες τις μεταφορές που πραγματοποιεί στη Καλλιθέα αναλαμβάνοντας το αμπαλάζ – συσκευασία με ανθεκτικά μέσα πακεταρίσματος.

Για όλες τις μετακομίσεις μας στη Καλλιθέα προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφάλειας ενώ υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης των εγκαταστάσεών μας για αποθήκευση οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών, εμπορευμάτων, ρουχισμού, έργων τέχνης κ.α. Ο μεγάλος στόλος οχημάτων μεταφοράς και τα μηχανήματα που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα ανάληψης οποιασδήποτε μεταφοράς στη Καλλιθέα. Η μίσθωση επικαθήμενων οχημάτων, φορτηγών κλειστού τύπου, γερανοφόρων, οχημάτων αποθήκευσης κλαρκ, και ανυψωτικών μηχανημάτων γίνεται με πολύ μικρό κόστος.

Το προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας από την πρώτη στιγμή της μετακόμισης στη Καλλιθέα. Ξεκινώντας με την αποσυναρμολόγηση οικοσκευών και την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, συνεχίζουμε με το αμπαλάζ – πακετάρισμα και τη μεταφορά των αντικειμένων σας στα οχήματα μεταφοράς. Μόλις φτάσουμε στο χώρο σας τοποθετούμε εκ νέου τα αντικείμενα στη θέση τους και τα επανασυναρμολογούμε.

Για τις ειδικές μεταφορές και τις μετακομίσεις πραγματοποιούμε ειδική συσκευασία – αμπαλάζ με ανθεκτικά υλικά που δεν επηρεάζονται από κραδασμούς και εκμηδενίζουν τη πιθανότητα απώλειας κατά τη μετακόμιση. Σε οικοδομές και πολυκατοικίες όπου δεν υπάρχει ασανσέρ στο δήμο Καλλιθέας χρησιμοποιούμε γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα για την ασφαλή μεταφορά μουσικών οργάνων, έργων τέχνης, οικοσκευών κ.α.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης του χώρου μας για αποθήκευση παντός τύπου. Το προσωπικό μας στη METAKOMISEIS INFO αναλαμβάνει το πακετάρισμα και το αμπαλάζ οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης κ.α. Οι αποθήκες μας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια καθώς φυλάσσονται από εταιρία security 24ώρες το 24ωρο και διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας.

Όλες οι μετακομίσεις και οι αποθηκεύσεις στη Καλλιθέα πραγματοποιούνται σε πολύ χαμηλές τιμές ακόμα και όταν πρόκειται για ειδικές μεταφορές. Είμαστε τόσο σίγουροι για τις υπηρεσίες μας που προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς.