Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά έτη στις μετακομίσεις – μεταφορές αντικειμένων στο νομό Ηλείας. Οι παροχές μας και οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ταχύτητα και επαγγελματισμό, διατηρώντας παράλληλα χαμηλές τιμές στις μετακομίσεις στο δρομολόγιο Πύργος – Αθήνα και Αθήνα – Πύργος. Στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση.

Για οποιαδήποτε μεταφορά χρειαστείτε στον Πύργο, την Αμαλιάδα, τη Γαστούνη, τη Ζαχάρω, την Κρέστενα, την Ανδραβίδα, τη Βάρδα, το Βαρθολομιό, τα Λεχαινά, το Τραγανό, Νέα Μανολάδα, τα Μακρίσια, το Επιτάλιο, το Κατάκολο, την Κυλλήνη, την αρχαία Ολυμπία, την Ανδρίτσαινα αλλά και οπουδήποτε αλλού στο ν. Ηλείας εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

Η μετακόμισή σας στον Πύργο είναι πλέον απλή υπόθεση. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της οργάνωσης και της μεταφοράς της οικοσκευής σας. Το τεχνικό μας προσωπικό αποσυνδέει τις συσκευές σας όπως πλυντήριο σωστά και χωρίς να γίνουν ζημιές και στη συνέχεια αμπαλάρει τα πράγματα με στην κατάλληλη συσκευασία. Η συσκευασία είναι πολύ σημαντική ώστε να μην υπάρξουν ζημιές και φθορές κατά τη μεταφορά για αυτό και χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά συσκευασίας για προστασία κατά τη μετακόμισή σας στον Πύργο. Στη συνέχεια γίνεται η μεταφορά, με πολύ χαμηλό κόστος την αντικειμένων σας στην Αμαλιάδα όπου εκεί ξεπακετάρονται και τοποθετούνται στη θέση που θα μας υποδείξετε. Ταυτόχρονα όλες οι ηλεκτρικές συσκευές συνδέονται σωστά ώστε να λειτουργήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο στόλος των φορτηγών οχημάτων μας είναι ένας από τους πιο σύγχρονους που θα βρείτε. Μικρά και μεγάλα φορτηγά μεταφέρουν το νοικοκυριό σας στον Πύργο και σε ολόκληρη την Ηλεία, πάντα οικονομικά. Ακόμα και σε πολυκατοικίες, κτίρια, μονοκατοικίες που δεν υπάρχει ασανσέρ χρησιμοποιούμε ανυψωτικό μηχάνημα ή γερανό για να μεταφερθούν εύκολα και άμεσα τα πράγματά σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά ογκωδών και εύθραυστων αντικειμένων στον Πύργο όπως έργα τέχνης, πιάνο, αντίκες, μουσικά όργανα και άλλα. Ακολουθώντας τον παλμό της σημερινής εποχής προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε τιμές κρίσης!

Για όσους από εσάς χρειάζεστε έναν χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα μπορείτε να το κάνετε στην αποθήκη μας. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα συστήματα τα οποία εγγυώνται πως τα πράγματά σας θα παραμείνουν ασφαλή. Ακόμα το εξελιγμένο σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί μπορείτε να τα παραλάβετε τα αντικείμενά σας άμεσα.

Πελάτες μας είναι στρατιωτικοί, δάσκαλοι, φοιτητές και πολύ άλλοι οι οποίοι μεταφέρουν τα πράγματά τους από τον Πύργο προς την Αθήνα και αντίστροφα. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ελκυστικές ενώ οι υπηρεσίες μας διατηρούν υψηλά στάνταρ.

Εμπιστευτείτε την μεταφορική μας εταιρεία για τη μετακόμισή σας αν θέλετε μια ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αντικειμένων σας στον Πύργο. Με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό πραγματοποιούμε όλες μας τις μετακομίσεις προς το νομό Ηλείας. Για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα προσφορών που διαθέτουμε αλλά και για όλες μας τις παροχές τηλεφωνήστε μας τώρα!

Περιοχές στο Νομό Ηλείας για παροχή μεταφορών & μετακομίσεων

Σε όλο το Νομό Ηλείας προσφέρουμε την εύκολη διακίνηση εμπορευμάτων και οικοσκευών για μετακομίσεις από και προς πόλεις και χωριά του νομού. Συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες καλύπτουν κάθε τοποθεσία του νομού Ηλείας με σύγχρονα φορτηγά για τις πλέον ασφαλείς μεταφορές.

    Παρέχουμε εξυπηρέτηση σε κάθε πόλη ή κοινότητα από τους δήμους του νομού Ηλείας:

  • Δήμος Ανδραβίδας Κυλήνης: Ανδραβίδα, Βάρδα, Λεχαινά, Νέα Μανολάδα, Μανολάς, Νεοχώρι, Μυρσίνη, Κυλλήνη, Κάστρο, Κάτω Παναγία, Ίκαρος, Κουρτέσι, Ψάρι κ.α.
  • Ανδρίτσαινας - Κρεστένων: Κρέστενα, Μακρίσια, Καλλίκωμο, Καλλιθέα, Ανδρίτσαινα, Πλατιάνα, Διάσελλα, Μοσχούλα, Τρυπητή, Σαμικό, Νέα Σκιλλουντία, Νέα Καλυβάκια κ.α.
  • Αρχαίας Ολυμπίας: Αρχαία Ολυμπία, Πελόπιο, Λάλας, Κούμανης, Λάμπεια, Νεμούτα, Κρυόβρυση (ή Βερβινή), Νέα Πέρσαινα, Αχλαδινή κ.α.
  • Ζαχάρως: Ζαχάρω, Νέα Φιγαλεία, Άγιος Νικόλαος, Γιαννιτσοχώριο, Σχίνοι, Ξηροχώρι κ.α.
  • Ήλιδας: Αμαλιάδα, Χάβαρι, Σαβάλια, Καρδαμάς, Δουναίικα, Γεράκι, Δάφνη, Αμπελόκαμπος, Σιμόπουλο, Κέντρο, Κεραμιδιά, Εφύρα, Δαφνιώτισσα κ.α.
  • Πηνειού: Γαστούνη, Βαρθολομιό, Τραγανό, Καβάσιλα, Καρδιακαύτι, Λευκοχώρι, Αγία Μαύρα, Ρουπάκι, Μάχος, Παλαιοχώρι Γαστούνης κ.α.
  • Πύργου: Πύργος, Επιτάλιο, Βαρβάσαινα, Αλφειούσα, Γούμερο, Καράτουλα, Σαλμώνη, Μυρτέα, Βούναργο, Κολίρι, Άγιος Γεώργιος, Ωλένη, Κουτσοχέρα, Χειμαδιό, Αμπελώνας, Κατάκολο, Κλινδιά, Σκουροχώρι, Λατζόι, Μαγούλα, Χανάκια, Λάνθι, Άγιος Ιωάννης, Πράσινο, Μουζάκι κ.α.