Η μεταφορική εταιρεία μας δίνει τέλος στον εφιάλτη των μεταφορών και των μετακομίσεων στην περιοχή της Λυκόβρυσης στο δήμο Λυκόβρυση – Πεύκη. Η METAKOMISEIS INFO κάνουν όλες τις μεταφορές γρήγορα, άνετα, οικονομικά και με ασφάλεια διαθέτοντας προσωπικό με την απαραίτητη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, η κάθε μας υπηρεσία σχεδιάζεται ειδικά για εσάς ώστε να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Οι μετακομίσεις μας πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε κτίριο (μονοκατοικία, διαμέρισμα πολυκατοικίας, κατάστημα, επαγγελματικό χώρο κ.α.) φθηνά και υπεύθυνα από επαγγελματίες μεταφορείς. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται το αμπαλάζ των οικοσκευών και η μεταφορά εξοπλισμού από γερανοφόρα οχήματα ειδικά στις δύσκολες περιπτώσεις πολυόροφων κτιρίων που δεν υπάρχει ασανσέρ.

Για την περιοχή της Λυκόβρυσης αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τη διανομή δεμάτων διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο από φορτηγά. Η μεταφορά γίνεται άμεσα με ταχύτητα και ασφάλεια οποιουδήποτε αντικειμένου θελήσετε. Για εμάς οι μεταφορές εξειδικευμένων αντικειμένων όπως πιάνα ή έργα τέχνης αλλά και πραγμάτων με μεγάλο όγκο και βάρος αποτελούν παιχνίδι.

Η μετακόμιση από και προς το δήμο Λυκόβρυσης – Πέυκης γίνεται εύκολα μιας και το προσωπικό της μεταφορικής μας εταιρείας μπορεί να την οργανώσει με επιτυχία. Σχεδιάζουμε την κάθε υπηρεσία ειδικά για εσάς για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις εξειδικευμένες ανάγκες που έχει ο καθένας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλη τη διαδικασία της μετακόμισης. Η εταιρεία μεταφορών μας αναλαμβάνει τη συσκευασία όλης της οικοσκευής αλλά και την απεγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών προσφέροντας σιγουριά και ασφάλεια. Το προσωπικό μας έρχεται στο γραφείο σας, το σπίτι, το κατάστημά ή την εταιρεία σας για να αρχίσει τη διαδικασία του αμπαλαρίσματος με τα πιο σύγχρονα υλικά. Διαθέτουμε την εμπειρία για να αναλάβουμε τη μεταφορά με μέγιστη ασφάλεια ακόμα και των πιο εύθραυστων αντικειμένων. Στη συνέχεια όλα τα αντικείμενα μεταφέρονται με ασφάλεια στον καινούργιο σας χώρο και εκεί αποσυσκευάζονται και τοποθετούνται από εμάς στις θέσεις που εσείς θέλετε.

Για όσους από εσάς θέλετε να αποθηκεύσετε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα την οικοσκευή σας οι αποθήκες μας κοντά στη Λυκόβρυση αποτελούν το ιδανικό μέρος. Οι χώροι μας είναι κατάλληλοι ώστε όλα τα αντικείμενα να τοποθετηθούν με ασφάλεια και να απομακρυνθούν άμεσα όποτε εσείς το ζητήσετε πάντα σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι χώροι μας προστατεύονται από εταιρεία security και διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας.

Στόχος της εταιρείας μεταφορών METAKOMISEIS INFO στη Λυκόβρυση είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε τιμές ανταγωνιστικές. Για όλες τις μετακομίσεις και τις μεταφορές χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα όπως ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς για να έχετε εσείς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η αποθήκευση των αντικειμένων σας γίνεται με ασφάλεια και χωρίς να προκληθούν φθορές για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στη νέα σας οικία ή επαγγελματικό χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα προσφορών αλλά και για το πιστοποιητικό μας που διαβεβαιώνει την ασφάλεια όλων των υπηρεσιών μας.