Η METAKOMISEIS INFO αναλαμβάνουν ειδικές μεταφορές και παντός τύπου μετακομίσεις σε όλη την επικράτεια του δήμου Αιγάλεω. Σε κάθε μας μετακόμιση προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς είτε πρόκειται για απλή μετακόμιση (οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών), είτε πρόκειται για εύθραυστα και ευαίσθητα αντικείμενα όπως έργα τέχνης, εμπορεύματα κ.α. Στο Αιγάλεω είμαστε η μοναδική μεταφορική εταιρία που προσφέρει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών μετακόμισης συμπεριλαμβανομένης και της αποθήκευσης στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας.

Το αμπαλάζ – συσκευασία πραγματοποιείται από το συνεργείο μας με τα πλέον ανθεκτικά υλικά που υπόσχονται μεταφορές με ασφάλεια, χωρίς απώλειες και ζημιές. Μετά το πακετάρισμα στις μετακομίσεις στο Αιγάλεω, τη σκυτάλη αναλαμβάνουν τα υπερσύγχρονα μεταφορικά οχήματα μας. Η μεγάλη γκάμα των οχημάτων και των μηχανημάτων μεταφοράς που διαθέτουμε – ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ, επικαθήμενα οχήματα, φορτηγά κλειστού τύπου, γερανοφόρα κ.α.- αποτελούν εγγύηση για γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές σε όλες τις γειτονιές του Αιγάλεω.

Σε πολυκατοικίες και οικοδομές στο Αιγάλεω όπου δεν υπάρχουν ασανσέρ, τα γερανοφόρα μας και τα ανυψωτικά μηχανήματα πραγματοποιούν μεταφορές με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και όταν πρόκειται για μουσικά όργανα και άλλα ευαίσθητα αντικείμενα εκτός από οικοσκευές και ηλεκτρικές συσκευές.

Για το πακετάρισμα – αμπαλάζ διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα υλικών συσκευασίας τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα τον δείκτη ασφάλειας. Επιστρατεύονται ακόμα και ξύλινα κιβώτια για ειδικές μεταφορές όπως μεταφορά πιάνου, μουσικών οργάνων, σπάνιων έργων τέχνης κ.α. Στο Αιγάλεω το αμπαλάζ πραγματοποιείται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Πριν τη μετακόμιση στο Αιγάλεω οι συνεργάτες καταφθάνουν στο χώρο σας για τη συσκευασία – αμπαλάζ των οικοσκευών, των αντικειμένων σας και των ηλεκτρικών συσκευών σας ενώ αναλαμβάνουν την απεγκατάσταση, την αποσυναρμολόγηση και την εκ νέου επανατοποθέτησή τους με πολύ χαμηλό κόστος.

Η μίσθωση των ανυψωτικών μηχανημάτων και των γερανοφόρων στο Αιγάλεω προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές όπως και η μίσθωση των αποθηκών μας. Για κάθε είδους αποθήκευση που χρειάζεστε είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και σιγουριά.

Σε ανέργους και φοιτητές προσφέρουμε ειδικές τιμές για όλες τις μετακομίσεις, ακόμα και τις ειδικές μεταφορές.