Χρόνια τώρα η εταιρία μας πραγματοποιεί μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές σε κάθε γειτονιά του δήμου Αμαρουσίου, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια της μεταφοράς και στην άμεση ολοκλήρωσή της. Παράλληλα προσφέρουμε υπηρεσίες αποθήκευσης ενώ για τη μετακόμιση και τη συσκευασία – αμπαλάζ χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα και ανθεκτικά μέσα. Για κάθε αποθήκευση και μεταφορά σας δίνετε γραπτή εγγύηση ασφάλειας.

Το έμπειρο προσωπικό μας στο Μαρούσι αναλαμβάνει το πακετάρισμα – αμπαλάζ οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α. Πριν τις μετακομίσεις στο Μαρούσι το συνεργείο μας επωμίζεται τις εργασίες που αφορούν την απεγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών και των οικοσκευών και την εκ νέου τοποθέτησή τους μετά την μεταφορά τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το αμπαλάζ παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελούν εγγύηση για την εξάλειψη κάθε πιθανότητας απώλειας κατά τη μεταφορά.

Σε ειδικές μεταφορές με εύθραυστα αντικείμενα που πραγματοποιούμε στο Μαρούσι, χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια για την ασφάλεια τους. Για όλες τις μετακομίσεις και τις μεταφορές παρέχουμε γραπτή εγγύηση που αφορά την ασφάλεια της περιουσία σας. Η μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων στο Μαρούσι όπως μουσικά όργανα και έργα τέχνης γίνεται παιχνιδάκι αφού εκτός από ξύλινα κιβώτια χρησιμοποιούμε και ανυψωτικά μηχανήματα.

Σε πολυκατοικίες και σπίτια στο Μαρούσι που δεν διαθέτουν ανελκυστήρα ή σε ειδικές μεταφορές που θέλουμε να θωρακίσουμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας, τα ανυψωτικά μηχανήματα και τα γερανοφόρα οχήματα αποτελούν εγγύηση. Επίσης διαθέτουμε μια πλειάδα φορτηγών κλειστού τύπου, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ και όλα τα απαραίτητα οχήματα και μηχανήματα για κάθε είδους μετακομίσεις.

H METAKOMISEIS INFO είναι μια από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης των εγκαταστάσεών της για οποιαδήποτε είδους αποθήκευση. Για όλες τις αποθηκεύσεις (οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, εμπορεύματα κ.α.) η εταιρία μας σας δίνει γραπτή εγγύηση ασφάλειας.

Για φοιτητές, ανέργους και ευπαθείς ομάδες στο Μαρούσι προσφέρουμε ακόμα χαμηλότερες τιμές που ισχύουν και για ειδικές μεταφορές. Η εταιρία μας έχει ως πρώτο της μέλημα την ασφάλεια της περιουσία σας και την άμεση εξυπηρέτησή σας για όλες τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε.