Για οποιαδήποτε υπηρεσία σχετική με μετακόμιση ή μεταφορά στο Ν. Ηράκλειο η μεταφορική μας εταιρεία διαθέτει τις γνώσεις και την πείρα της για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, ο επαγγελματισμός, και η πείρα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία υλοποιούν με ταχύτητα και ασφάλεια κάθε μετακόμιση ή μεταφορά σε οποιονδήποτε χώρο στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου.

Η μεταφορική εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά οχήματα για να υλοποιηθεί σωστά κάθε μεταφορά ή μετακόμιση. Γερανοφόρα, φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα προσφέρονται για τη δική σας εξυπηρέτηση με πολύ χαμηλή μίσθωση.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την μεταφορική εταιρεία είναι οι απαραίτητες για μια μετακόμιση ή μεταφορά. Αναλαμβάνουμε την απεγκατάσταση αντικειμένων και συσκευών, τη σωστή συσκευασία και την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτησή τους σε όποιον χώρο επιθυμείτε στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου.

Επίσης αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας την μεταφορά ευαίσθητων και ιδιαίτερων αντικειμένων όπως πιάνο, άλλο μουσικό όργανο ή οποιοδήποτε έργο τέχνης. Χρησιμοποιείται ειδικό αμπαλάζ και συσκευασία ενώ σε κάθε μεταφορά και μετακόμιση παραδίδεται πιστοποιητικό για ασφαλή μεταφορά σε γραπτή μορφή.

Επιπλέον στο Ν. Ηράκλειο υπάρχει η δυνατότητα ασφαλούς αποθήκευσης όλων των αντικειμένων σας σε ειδικούς χώρους. Οι χώροι αποθήκευσης διαθέτουν πυρασφάλεια και φύλαξη από εταιρεία security ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε με μεγάλη ευκολία να εντοπίσετε τα πράγματά σας χάρη στο σύστημα μηχανογράφησης.

Όλες οι υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας και προσφέρονται με στόχο στην ικανοποίηση όλων σας των αναγκών και των επιθυμιών σε πολύ καλές τιμές. Η μεταφορική εταιρεία γνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές. Επιπλέον δίνει σημαντικές εκπτώσεις και σε σε ανέργους και φοιτητές συνδυάζοντας την καλή εξυπηρέτηση με τον επαγγελματισμό και την επιθυμία να κρατήσει τους πελάτες ευχαριστημένους σε όλα τα επίπεδα!