Η διαδικασία της μεταφοράς ή της μετακόμισης στην περιοχή του Γαλατσίου γίνεται τώρα με μεγάλη ευκολία και οικονομία με την εταιρεία METAKOMISEIS INFO. Η μεταφορική εταιρεία παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε κάθε μετακόμιση και μεταφορά.

Βασικές προϋποθέσεις της εταιρείας μας είναι η πολυετής πείρα μας, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός μας. Επίσης το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ολοκληρώσει τη μετακόμιση ή τη μεταφορά γρήγορα και εύκολα χωρίς απώλειες ή πιθανές ζημίες.

Η METAKOMISEIS INFO θέλοντας να συμβαδίσει με το πνεύμα της εποχής και της κατάστασης, παρέχει όλες τις υπηρεσίες της σε πολύ οικονομικές τιμές και επιπλέον χορηγεί ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους ή φοιτητές.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με απόλυτο επαγγελματισμό και πραγματοποιούμε οποιαδήποτε μετακόμιση ή μεταφορά στο Γαλάτσι με σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό.

Η METAKOMISEIS INFO διαθέτουν ειδικά οχήματα, γερανοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα και φορτηγά που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί η ασφαλής μετακόμιση και μεταφορά. Επίσης η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια μεταφορές εύθραυστων και ιδιαίτερων αντικειμένων. Για παράδειγμα, η ασφαλής μεταφορά σπάνιων έργων τέχνης ή μουσικών οργάνων είναι εγγυημένη χάρη στον επαγγελματισμό και την εμπειρία του συνεργείου της εταιρείας.

Οι υπηρεσίες της METAKOMISEIS INFO καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας μετακόμισης ή μεταφοράς. Αναλαμβάνουμε την απεγκατάσταση και όλων των αντικειμένων ή των συσκευών, την ασφαλή μεταφορά και την τοποθέτηση στο χώρο που επιθυμείτε. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των πραγμάτων σε συγκεκριμένους χώρους με απόλυτη προστασία και ασφάλεια. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι υπό την επιτήρηση εταιρείας security και διαθέτουν πυρασφάλεια.

Τέλος, η εταιρεία METAKOMISEIS INFO χορηγεί γραπτό πιστοποιητικό για εγγύηση της ασφάλειας σε κάθε υπηρεσία. Το κύριο μέλημα της μεταφορικής εταιρείας είναι να χτιστεί σε γερά θεμέλια η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εκάστοτε μετακόμισης ή μεταφοράς.