Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Αττικής και σε όλα τα προάστια. Έτσι και στο Χολαργό ο καθένας από εσάς μπορεί να οργανώσει μια μετακόμιση ή μια μεταφορά με την εταιρεία μας και να απολαύσει όλα τα οφέλη των υπηρεσιών και φυσικά των οικονομικών προσφορών.

Η μεταφορική μας εταιρεία έχει μακρόχρονη παρουσία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών, και συνεργάζεται πάντοτε με εξαιρετικούς επαγγελματίες οι οποίοι κατέχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και ικανότητες για να διαχειριστούν οποιαδήποτε υπηρεσία και να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια! Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια μετακόμιση σε ένα νέο χώρο και είστε επιχειρηματίας, επαγγελματίας ή ιδιώτης στο Χολαργό τότε μη διστάσετε να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και να ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών τα οποία και προσαρμόζονται φυσικά σε κάθε σας ανάγκη. Όλοι οι πελάτες μας και το προσωπικό της εταιρείας μας έχουν ένα κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το να ολοκληρωθεί η κάθε υπηρεσία μετακόμισης εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα βήματα που είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί μια μετακόμιση στον Χολαργό και να εκπληρωθούν όλες οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να προσφερθούν σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εάν ενδιαφέρεστε για μια ολοκληρωμένη διαδικασία μετακόμισης ή να προσφερθούν μερικές από αυτές ανάλογα με το τι έχετε ανάγκη. Ο υπηρεσίες μας συνοψίζονται στην απεγκατάσταση των αντικειμένων και των συσκευών σας, στην κατάλληλη συσκευασία με ειδικά αμπαλάζ και υλικά, στη μεταφορά τους στο νέο χώρο και στην τοποθέτησή τους όπως εσείς επιθυμείτε. Το συνεργείο μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει όλα όσα θέλετε. Επίσης η μεταφορική μας εταιρεία σε κάθε γωνιά του Δήμου Παπάγου - Χολαργού προσφέρει την υπηρεσία ειδικών μεταφορών που αφορά στη μεταφορά ειδικών αντικειμένων όπως είναι το πιάνο το οποίο χρειάζεται επαγγελματική μεταχείριση για να μην υποστεί καμία φθορά ή μην προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Τα μέσα και τα οχήματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας και ο κατάλληλος για να επιτευχθεί κάθε υπηρεσία και να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα μέσα και τα μηχανήματα χειρίζονται από το προσωπικό μας με μεγάλη ασφάλεια και άνεση και μισθώνονται σε πολύ χαμηλές τιμές ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε. Τέτοια μέσα είναι οι γερανοί και τα γερανοφόρα, τα ανυψωτικά για ανυψώσεις και τα φορτηγά για κάθε μεταφορά.

Η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός που κατέχουν οι άνθρωποι της εταιρείας μας, καθώς και η εμπειρία της μεταφορικής μας εταιρείας στον Χολαργό & Παπάγου μας δίνει το δικαίωμα και την ελευθερία να χορηγούμε με σιγουριά ένα ειδικό πιστοποιητικό που βεβαιώνει για την ασφάλεια και την εγγύηση σε κάθε υπηρεσία μετακόμισης και μεταφοράς.

Επίσης εκτός από τις υπηρεσίες που αναφέρθηκαν είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί μια ακόμη υπηρεσία που είναι η αποθήκευση των αντικειμένων, των επίπλων και των συσκευών σας σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Οι χώροι αυτοί φυλάσσονται από security και σύστημα πυρασφάλειας ενώ ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει εύκολα τα πράγματά του καθώς οι χώροι διαθέτουν και σύστημα εντοπισμού. Όλα αυτά προσφέρονται στην περιοχή του Χολαργού σε πολύ χαμηλό κόστος.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια μετακόμιση ή μεταφορά στο Χολαργό δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της εταιρείας μας και να κλείσετε ένα μοναδικό πακέτο υπηρεσιών σε πολύ καλή προσφορά ή όποιες υπηρεσίες θέλετε σε πολύ συμφέρουσες και χαμηλές τιμές. Για κάθε υπηρεσία στο Χολαργό μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία μας και να σχεδιάσουμε το ιδανικό πλάνο με τα δικά σας δεδομένα.

Η μεταφορική μας εταιρεία γνωρίζοντας πολύ καλά όλα τα οικονομικά εμπόδια της εποχής δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για όλες σε πολύ χαμηλό κόστος. Επίσης για ανέργους και φοιτητές παρέχουμε όλες τις υπηρεσίας μας σε ακόμα πιο προνομιακές τιμές με ειδικές εκπτώσεις και προσφορές σε κάθε γειτονιά του Δήμου Παπάγου - Χολαργού!