Σε όλες τις γειοτονιές του δήμου της Νέας Ιωνίας η METAKOMISEIS INFO αναλαμβάνει κάθε είδους μετακόμισης και μεταφοράς σε πολύ χαμηλές τιμές, έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την ασφάλεια των αντικειμένων προς μεταφορά και την άμεση εξυπηρέτησή σας. Είμαστε τόσο σίγουροι για τη ποιότητα του αμπαλάζ, των υλικών που χρησιμοποιούνται και την ασφάλεια που προσφέρουν τα μεταφορικά οχήματα, που σας προσφέρουμε εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς.

Το συνεργείο μας στη Νέα Ιωνία αναλαμβάνει πριν τη μετακόμιση το αμπαλάζ – συσκευασία οικοσκευών, έργων τέχνης, ηλεκτρικών συσκευών, το πακετάρισμα όλων των αντικειμένων που επιθυμείτε να μεταφέρετε και την επανατοποθέτησή τους στο χώρο που θέλετε.

Για τις ειδικές μεταφορές στη Νέα Ιωνία επιστρατεύονται ειδικά υλικά για αμπαλάζ και αποθήκευση που ανανεβάζουν το δείκτη ασφάλειας. Τα ξύλινα κιβώτια είναι ιδανική επιλογή για εύθραυστα αντικείμενα καθώς είναι ανθεκτικά σε κραδασμούς και εκμηδενίζουν τις πιθανότητες απωλειών.

Απότελούμε πρότυπο μεταφορικής εταιρίας καθώς διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων μεταφοράς για κάθε είδους μετακόμιση στη Νέα Σμύρνη. Επικαθήμένα φορτηγά, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ και φορτηγά κλειστού τύπου πραγματοποιούν άμεσα οποιαδήποτε μετακόμιση.

Διαθέτουμε επίσης γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα για πολυκατοικίες στη Νέα Ιωνία που δεν διαθέτουν ασανσέρ. Τα ανυψωτικά και τα γερανοφόρα αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας όπως μουσικά όργανα, ενώ η τιμή μίσθωσής τους είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε τις εγκαταστάσεις μας για την αποθήκευση των αντικειμένων σας όπως ηλεκτρικές συσκευές, εμπορεύματα, ρουχισμό, οικοσκευές κ.α. Χρησιμοποιούμε υλικά για αμπαλάζ – συσκευασία τελευταίας τεχνολογιάς ενώ οι αποθήκες μας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια αφού φυλάσσονται από ιδιωτική εταιρία security και διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας.

Σε φοιτητές και ανέργους στη Νέα Ιωνία προσφέρουμε εκπτώσεις και χαμηλές τιμές στις μετακομίσεις και στις ειδικές μεταφορές. Η γραπτή εγγύηση ασφάλειας παρέχεται σε όλες τις μετακομίσεις αλλά και στις αποθηκεύσεις.

Στη Νέα Ιωνία αποτελούμε τη πρώτη επιλογή για τη πραγματοποίηση μετακομίσεων και ειδκών μεταφορών χάρη στην ασφάλεια που παρέχουμε και τις χαμηλές τιμές μας.