Η METAKOMISEIS INFO παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες μετακόμισης στο Χαλάνδρι προσφέροντας ασφαλείς μεταφορές, αμπαλάζ – συσκευασία και αποθήκευση των αντικειμένων που επιθυμείται (οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.). Χάρη στο τεράστιο στόλο οχημάτων μεταφοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς, χωρίς απώλειες και ζημιές. Τα ανυψωτικά μηχανήματα αλλά και το αμπαλάζ που χρησιμοποιείται στις ειδικές μεταφορές αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά κάθε είδους αντικειμένου, από εμπορεύματα και έργα τέχνης μέχρι μουσικά όργανα και οικοσκευές.

Η εταιρίας μας, για όλες τις μετακομίσεις που πραγματοποιεί στο Χαλάνδρι προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ακόμα και για τις ειδικές μεταφορές που απαιτούν διαφορετικού τύπου συσκευασία και πακετάρισμα. Η μίσθωση των εγκαταστάσεων της μεταφορικής εταιρίας μας για αποθήκευση ηλεκτρικών συσκευών, εμπορευμάτων και επίπλων γίνεται με πολύ μικρό κόστος.

Αναλόγως τις μεταφορές που θέλετε να πραγματοποιήσετε στις περιοχές του δήμου Χαλανδρίου, επιστρατεύουμε και τα κατάλληλα οχήματα μεταφοράς όπως φορτηγά κλειστού τύπου, επικαθήμενα οχήματα, γερανοφόρα, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ (παπαγαλάκια), ανυψωτικά μηχανήματα κ.α.

Ειδικά σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ασανσέρ σε πολυκατοικίες στο Χαλάνδρι, τα ανυψωτικά μηχανήματα αποτελούν εγγύηση για την μεταφορά αντικειμένων από και προς τον όροφο που επιθυμείτε με απόλυτη ασφάλεια. Η μίσθωση όλων των οχημάτων μετακομίσεων γίνεται με πολύ μικρό κόστος ενώ σας παρέχεται και γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς.

Στις ειδικές μεταφορές στο Χαλάνδρι, το συνεργείο μας καλύπτει όλες τις εργασίες της μετακόμισης όπως το πακετάρισμα, τη συσκευασία – αμπαλάζ και φυσικά τη μεταφορά των αντικειμένων. Ξύλινα κιβώτια και άλλα ανθεκτικά μέσα αποθήκευσης επιστρατεύονται στις ειδικές μεταφορές στο Χαλάνδρι για την ασφαλή μετακίνηση μουσικών οργάνων, έργων τέχνης, εμπορευμάτων κ.α.

Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις και στις ειδικές μεταφορές. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και τα πιο ανθεκτικά υλικά για την αποθήκευση των αντικειμένων σας (οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.). Οι αποθήκες μας φυλάσσονται 24ώες το 24 από εταιρία security, διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας και προστατεύουν αποτελεσματικά τα αντικείμενα σας από την υγρασία και τις φθορές που οφείλονται στις κλιματολογικές συνθήκες.

H METAKOMISEIS INFO πραγματοποιεί μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές με πολύ χαμηλό κόστος και απόλυτη ασφάλεια. Πρωτοπορώντας στο χώρο των μετακομίσεων, προσφέρει τις αποθήκες της προς μίσθωση για την αποθήκευση οικοσκευών, έργων τέχνης, ηλεκτρικών συσκευών και όλων των ειδών των αντικειμένων.