Η οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση στα Τρίκαλα, Καλαμπάκα και άλλες περιοχές του νομού γίνεται τώρα με μεγάλη ευκολία και οικονομία με την μεταφορική μας εταιρεία. Παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ταχύτητα σε κάθε μετακόμιση και μεταφορά που απευθύνεται σε επαγγελματίες, εταιρείες, ιδιώτες, φοιτητές, δημόσιους υπαλλήλους, καθηγητές και στρατιωτικούς και όλους όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια μεταφορά ή μετακόμιση στο Δήμο Τρικκαίων και στο Νομό Τρικάλων.

Η εταιρεία μεταφορών τηρώντας πάντοτε τις βασικές προϋποθέσεις και προδιαγραφές μιας μετακόμισης ή μεταφοράς καταφέρνει να έχει πολύ ευχαριστημένους πελάτες και μόνο επιτυχημένες μετακομίσεις. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών με το χαμηλό κόστος και τις προνομιακές τιμές κάνει τη μεταφορική μας εταιρεία να ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσες άλλες. Επίσης η εταιρεία μας σε κάθε μεταφορά ή μετακόμιση χορηγεί το ειδικό πιστοποιητικό ασφάλειας της μεταφοράς και των υπηρεσιών.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το κλίμα και τις δυσκολίες της εποχής η εταιρεία μας παρέχει προσφορές, οικονομικές τιμές σε κάθε υπηρεσία ενώ παράλληλα κάνει ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές για όλες τις υπηρεσίες μας στην Καλαμπάκα, στα Μεγάλα Καλύβια, στο Μεγαλοχώρι, στην Οιχαλία, στην Πύλη, στα Τρίκαλα στη Φαρκαδόνα και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού.

Τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και αποτελούνται κυρίως από ειδικά οχήματα, γερανοφόρα, γερανούς, ανυψωτικά μηχανήματα και φορτηγά κλειστού τύπου που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί η ασφαλής μετακόμιση και μεταφορά. Επίσης εξαιτίας της τεχνογνωσίας μας και του έμπειρου προσωπικού μας η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει με απόλυτη ασφάλεια μεταφορές ιδιαίτερων αντικειμένων όπως για παράδειγμα, την ασφαλή μεταφορά ενός πιάνου ή σπάνιων έργων τέχνης.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μεταφορών μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις μιας μετακόμισης ή μιας μεταφοράς και περιλαμβάνουν την απεγκατάσταση όλων των αντικειμένων ή των συσκευών, τη συσκευασία τους με υλικά συσκευασίας και ειδικό αμπαλάζ όπου φυσικά χρειάζεται, την ασφαλή μεταφορά τους και την τοποθέτηση εκ νέου στο χώρο που επιθυμείτε σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Επιπλέον μια ακόμη υπηρεσία είναι η δυνατότητα αποθήκευσης των συσκευασμένων αντικειμένων σας σε συγκεκριμένους χώρους με απόλυτη προστασία και ασφάλεια. Οι αποθηκευτικοί χώροι επιτηρούνται από συνεργαζόμενη εταιρεία security και διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές για πυρασφάλεια ενώ παράλληλα τα πράγματά σας μπορούν να εντοπιστούν εύκολα και γρήγορα χάρη σε ειδικά συστήματα.

Εάν σας ενδιαφέρει να μετακομίσετε ή να οργανώσετε μια μεταφορά στα Τρίκαλα και στις γύρω περιοχές του Νομού Τρικάλων τότε ελάτε σε επικοινωνία μας την μεταφορική μας εταιρεία και εκφράστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο και έτοιμο να οργανώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και την μεγαλύτερη ασφάλεια την μεταφορά ή την μετακόμιση σχεδιάζοντας όλες τις υπηρεσίες σύμφωνα ε τις δικές ανάγκες στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Οι προσφορές μας ισχύουν όλο το χρόνο και το χαμηλό κόστος υπηρεσιών χωρίς όμως να μειώνουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία μας.

Περιοχές εξυπηρέτησης μεταφορών - μετακομίσεων Νομού Τρικάλων

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλες τις πόλεις και χωριά των Τρικάλων. Έτσι εξυπηρετούνται: Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Οιχαλία, Φαρκαδόνα, Πύλη, Μεγάλα Καλύβια, Μεγαλοχώρι, Βασιλική, Φήκη, Γριζάνο, Ζάρκος, Πηγή Τρικάλων, Καστράκι, Παλαιομονάστηρο, Γόμφοι, Κεφαλόβρυσο, Μέγα Κεφαλόβρυσο, Ρίζωμα, Παλαιόπυργος, Ταξιάρχες, Μεγάρχη, Πετρωτό, Πιάλεια, Κρήνη, Διάβα, Διαλεκτό, Βαλτινό, Άγιος Βησσαρίωνας, Ράξα, Πλάτανος, Κρηνίτσα, Σερβωτά, Κλοκοτός, Μουριά, Θεόπετρα, Λυγαριά, Δενδροχώρι Τρικάλων, Γλίνος, Ασπροκκλησιά, Πατουλιά, Αγιόφυλλο, Χρυσομηλέα κ.α.

Με το μικρότερο δυνατό κόστος αναλαμβάνουμε κάθε μετακόμιση, μεταφορά και αποθήκευση σε όλους τους Δήμους του Νομού Τρικάλων: Δήμος Καλαμπάκας (με τις Δημοτικές Ενότητες Ασπροποτάμου, Βασιλικής, Καλαμπάκας, Καστανιάς, Κλεινόβου, Μαλακασίου, Τυμφαίων και Χασιών), Δήμος Πύλης (με τις Δημοτικές Ενότητες Αιθήκων, Γομφών, Μυροφύλλου, Νεράιδας, Πιαλείων, Πίνδεων και Πύλης), Δήμος Τρικκαίων (με Δημοτικές ενότητες Εστιαιώτιδας, Καλλιδένδρου, Κοζιάκα, Μεγάλων Καλυβίων, Παληοκάστρου, Παραληθαίων, Τρικκαίων και Φαλωρείας) και Δήμος Φαρκαδόνας (με Δημοτικές ενότητες Οιχαλίας-Νεοχωρίου, Πελλιναίων και Φαρκαδόνας). Σε όλες τις τοποθεσίες των Τρικάλων προσπαθούμε να είμαστε προσεχτικοί παρέχοντας ασφάλεια και ταυτόχρονα οικονομικοί σε κάθε έργο μεταφοράς ή μετακόμισης. Επιπλέον εξυπηρετείται ειδικό δρομολόγιο μεταφορικής από Αθήνα - Τρίκαλα σε πολύ χαμηλή τιμή!