Σε όλες τις γειτονιές του Αγίου Δημητρίου η METAKOMISEIS INFO σας προσφέρει ασφαλείς μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές σε πολύ χαμηλό κόστος. Στις μετακομίσεις που πραγματοποιούμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά αμπαλάζ – συσκευασίας έτσι ώστε να εκμηδενίσουμε κάθε πιθανότητα απώλειας κατά τη μεταφορά. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το πακετάρισμα ρούχων, την αποσυναρμολόγηση οικοσκευών, την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών και την εκ νέου τοποθέτησή τους.

Πρωτοπορώντας στο χώρο των μετακομίσεων διαθέτουμε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας προς μίσθωση για την αποθήκευση έργων τέχνης, εμπορευμάτων, οικοσκευών, ρουχισμού, ηλεκτρικών συσκευών κ.α. Σε κάθε μας μετακόμιση και αποθήκευση στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι), προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς.

Στον Άγιο Δημήτριο διαθέτουμε ένα τεράστιο στόλο φορτηγών και μεταφορικών οχημάτων τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε ειδικές μεταφορές και παντός τύπου μετακομίσεις. Επικαθήμενα οχήματα, φορτηγά κλειστού τύπου, ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ, γερανοφόρα κ.α. αποτελούν εγγύηση για μεταφορές με ασφάλεια, χωρίς απώλειες και κραδασμούς.

Σε πολυκατοικίες όπου δεν διαθέτουν ασανσέρ στον Άγιο Δημήτριο, τα γερανοφόρα και τα ανυψωτικά μηχανήματα συμβάλλουν αποφασίστηκα στη μεταφορά κάθε είδους αντικειμένου (οικοσκευές, μουσικά όργανα, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.) άμεσα και χωρίς απώλειες.

Το αμπαλάζ – συσκευασία πραγματοποιείται από το προσωπικό μας πριν τη μετακόμιση έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε το δείκτη ασφάλειας. Το αμπαλάζ και το πακετάρισμα των αντικειμένων προς μεταφορά γίνεται με ανθεκτικά υλικά που αντέχουν σε κραδασμούς. Στο Μπραχάμι χρησιμοποιούμε για τις ειδικές μεταφορές ξύλινα κιβώτια – μεταξύ άλλων - για την ασφαλή αποθήκευση μουσικών οργάνων, οικοσκευών κ.α.

Στον Άγιο Δημήτριο μπορείτε να επιλέξετε τις εγκαταστάσεις μας για κάθε είδους αποθήκευση (εμπορευμάτων, οικοσκευών, έργων τέχνης, ηλεκτρικών συσκευών). Οι αποθήκες μας φυλάσσονται από εταιρία security και διαθέτουν σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας ενώ το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία, από το αμπαλάζ – πακετάρισμα, μέχρι τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Τα αντικείμενα σας προφυλάσσονται αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία.

Σε φοιτητές και ανέργους στον Άγιο Δημήτριο προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στις μετακομίσεις που πραγματοποιούμε, ακόμα και στις ειδικές μεταφορές. Τα υπερσύγχρονα φορτηγά και το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση για μετακομίσεις με απόλυτη ασφάλεια.