Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών σε πολύ χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του νοικοκυριού σας από το παλιό σας σπίτι στο νέο τόπο κατοικίας σας. Η μεταφορά και η μετακόμιση των αντικειμένων είναι διαδικασία δύσκολη και επίπονη η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα έπιπλα, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα υπόλοιπα αντικείμενά σας να μην πάθουν ζημιές. Για αυτό θα πρέπει πάντα να προτιμάτε μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των μετακομίσεων όπως η δική μας.

Το πρώτο βήμα για μια μετακόμιση είναι η συσκευασία των αντικειμένων. Το αμπαλάζ πρέπει να γίνεται σωστά ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε φθορές των προς μεταφορά ειδών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συσκευασία όλων των αντικειμένων σας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά τα οποία εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια. Πολλές φορές στα προς μετακόμιση σπίτια δεν υπάρχει ασανσέρ / ανελκυστήρας ή τα αντικείμενα είναι ογκώδη και δεν χωράνε. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται χρήση ανυψωτικού μηχανήματος το οποίο αυξάνει την ταχύτητα της μετακόμισης κατά πολύ. Τα αντικείμενά σας έρχονται κατευθείαν στον όροφο που μένετε μέσω της πόρτας του μπαλκονιού σας. Τέλος επειδή πολλές φορές η μετακόμιση πρέπει να γίνει γρήγορα και πριν μπορέσετε να τα οργανώσετε όλα στην εντέλεια η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθήκευσης των αντικειμένων σας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Μεταφορά οικοσκευών

Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που είναι φορτισμένη με έντονα συναισθήματα. Κάθε αντικείμενο και μια ανάμνηση. Για να σας απαλλάξουμε από αυτή την όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλα όσα είναι απαραίτητα για την μετακόμιση των οικοσυσκευών σας. Το πιο σημαντικό σημείο της μετακόμισης είναι το αμπαλάρισμα όλων των πραγμάτων.

Το τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποσύνδεση όλων των ηλεκτρικών σας συσκευών όπως πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνα, ψυγείο, εντοιχισμένες κουζίνες και φούρνους τα οποία βγαίνουν δύσκολα από τη θέση τους και θέλουν μεγάλη προσοχή για να μην καταστραφούν. Οι οικοσκευές σας αφού μεταφερθούν με ασφάλεια στο καινούργιο σας σπίτι τοποθετούνται και πάλι από το έμπειρο προσωπικό μας στη θέση που θα τους υποδείξετε εσείς.

Τα εύθραυστα και ευαίσθητα αντικείμενά σας όπως διακοσμητικά, κρυστάλλινα βάζα, πίνακες κ.α. συσκευάζονται με ειδικά προστατευτικά υλικά όπως αεροπλάστ και αεροχάρτ και μετά τοποθετούνται σε χαρτοκιβώτια τα οποία περιέχουν υλικά όπως το γαριδάκι συσκευασίας για να μην σπάσουν.

Αυτό που ίσως αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για όλους κατά τη μεταφορά οικοσκευής είναι το αμπαλάρισμα των ρούχων. Τα ρούχα, ιδίως μιας ολόκληρης οικογένειας είναι πολλά και πολλά από αυτά πρέπει να μεταφερθούν με προσοχή ώστε να μην τσαλακωθούν. Για όλα αυτά είναι εδώ το έμπειρο προσωπικό μας που πολύ γρήγορα θα διεκπεραιώσει αυτή τη δουλειά. Διαθέτουμε ειδικές κούτες ντουλάπες στις οποίες τα ρούχα κρεμιούνται και βγαίνουν ατσαλάκωτα έτοιμα να τα φορέσετε.

Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας ο υπεύθυνος έρχεται στον χώρο σας και κάνει μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος της μεταφοράς. Στη συνέχεια προχωράμε στην αποσύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών και την αποσυναρμολόγηση των επίπλων (κρεβάτια, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες). Όταν όλα είναι έτοιμα προχωράμε στη συσκευασία τους και στη συνέχεια στη μεταφορά τους στην καινούργια σας οικία. Εκεί αφού αποσυσκευαστούν οι οικοσκευές σας γίνεται η συναρμολόγηση των επίπλων και η σύνδεση των συσκευών στις καινούργιες τους θέσεις.