Οι μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων και κάθε επαγγελματικού χώρου και μη στην περιοχή της Αργυρούπολης , γίνονται πλέον γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια χάρη στη ΜΕΤΑKOMISEIS INFO. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η εμπειρία εξασφαλίζουν την σωστή διεκπεραίωση μια μεταφοράς ή μια μετακόμισης στην Αργυρούπολη χωρίς απώλειες και πιθανές ζημιές με τη μέγιστη ασφάλεια και την γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς.

Χάρη στον εξοπλισμό τα οχήματα η ΜΕΤΑKOMISEIS INFO πραγματοποιούν οποιαδήποτε μετακόμιση και μεταφορά σε χαμηλές τιμές. όλες οι μεταφορές γίνονται με ειδικά οχήματα και ειδικό συνεργείο που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία της μετακόμισης δηλαδή από την απεγκατάσταση των συσκευών, το πακετάρισμα, το αμπαλάζ μέχρι και την μεταφορά όλων των αντικειμένων και την τοποθέτησή τους . Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα μετακόμισης και αφαλούς μεταφοράς ειδικών αντικειμένων που χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας (όπως για παράδειγμα πιάνο ή εύθραυστα έργα τέχνης) . Η μεταφορά γίνεται έπειτα από ασφαλή συσκευασία και αποθήκευσή τους σε ειδικούς χώρους και υλικά.

Η μεταφορική εταιρεία χρησιμοποιεί κάθε ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, ανυψωτικά μηχανήματα και οχήματα κλειστού τύπου, γερανοφόρα και φορτηγά. Όλα είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν τις ανάγκες της μετακόμισης σας στην Αργυρούπολη. Το προσωπικό επίσης είναι άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο που χάρη στην τεχνογνωσία του θα σας λύσει οποιαδήποτε δυσκολία και θα ολοκληρώσει την μεταφορά και την μετακόμιση ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

Εάν επιθυμείτε να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας κάπου, η εταιρεία προσφέρει στην Αργυρούπολη και αποθηκευτικούς χώρους για να φυλάξετε τα αντικείμενα σας για όσο διάστημα χρειαστεί. Τα αντικείμενά σας θα παραμένουν ασφαλή χάρη στην φύλαξη από την εταιρεία security και την πυρασφάλεια που διαθέτουμε για όλους τους χώρους, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πράγματά σας.

Όλα αυτά σας τα παρέχει η ΜΕΤΑKOMISEIS INFO στην Αργυρούπολη με πολύ χαμηλές τιμές σε όλους. Ειδικά γα τους φοιτητές και τους ανέργους η μεταφορική εταιρεία προσφέρει ειδικές τιμές και εκπτώσεις.