Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει κάθε τύπου μετακομίσεις και μεταφορές σε πολλές περιοχές της χώρας μας και φυσικά στην Αττική όπως τα Άνω Λιόσια, Φυλή και Ζεφύρι. Η εταιρεία μας είναι γνωστό ότι διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών και διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό καθώς επίσης και την απαραίτητη μέθοδο και τεχνογνωσία για να χειριστεί με τη μέγιστη ασφάλεια και απόλυτο επαγγελματισμό οποιαδήποτε υπηρεσία θέλετε και είναι σχετική με μετακομίσεις και μεταφορές. Οι πελάτες μας είναι προέρχονται από όλους τους χώρους εργασίας αλλά είναι και ιδιώτες που θέλουν απλώς να πραγματοποιήσουν μια μετακόμιση ή μεταφορά σε ένα νέο χώρο. Είμαστε ειδικοί σε μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, γραφείων, μεγάλων εταιρειών αλλά και κατοικιών των Άνω Λιοσίων!

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι ποιοτικές και εξυπηρετούν όλες τις απαιτήσεις μιας μετακόμισης και προσφέρονται σε συνδυασμό ή σε οργανωμένο πακέτο αλλά και μεμονωμένα ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Ως γνωστόν, μια μετακόμιση περιλαμβάνει πολλές διαδικασίες όπως είναι η ασφαλής απεγκατάσταση, η σωστή συσκευασία με ειδικά υλικά και αμπαλάζ όλων των συσκευών και των αντικειμένων, η μεταφορά τους και η επανατοποθέτησή τους στον καινούργιο σας χώρο. Όλες αυτές οι διαδικασίες αναλαμβάνονται με μεγάλη επιτυχία και αποτελεσματικότητα από την εταιρεία μας πολύ οικονομικά και μεθοδικά.

Για κάθε ειδική μετακόμιση ή μεταφορά παρέχουμε άμεσα και φθηνά υπηρεσίες υψηλών προδοαγραφών. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μέσα μεταφοράς με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως για παράδειγμα ειδικά φορτηγά, γερανοί, γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα που είναι απαραίτητα για τις ανυψώσεις και για τις μεταφορές στις περιοχές Φυλής, Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου.

Μια ακόμη πολύ χρήσιμη έως και απαραίτητη υπηρεσία της εταιρείας μας είναι μεταφορά ειδικών και δύσκολων πραγμάτων που απαιτούν επαγγελματική φροντίδα όπως είναι η μεταφορά πιάνου ή άλλων τέτοιων ειδών. Αυτές οι μεταφορές απαιτούν ειδική τεχνογνωσία για να γίνουν με ασφάλεια και να αποφευχθούν ατυχήματα και ζημιές.

Όλα τα χαρακτηριστικά της εταιρείας μας, μας δίνουν τη δυνατότητα στις μετακομίσεις να παρέχουμε με βεβαιότητα ένα πιστοποιητικό ασφάλειας που εγγυάται την ασφάλεια σε κάθε υπηρεσία και μεταφορά στα Άνω Λιόσια και σε ολόκληρο το Δήμο Φυλής.

Στη δική μας εταιρεία μεταφορών μπορείτε εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες που είναι και οι πιο βασικές και περιζήτητες να ζητήσετε την υπηρεσία αποθήκευσης που αφορά την ασφαλή αποθήκευση όλων των αντικειμένων σας σε συγκεκριμένους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για όσο θέλετε. Και πάλι η ασφάλεια των αντικειμένων σας πρωταγωνιστεί αφού οι χώροι αυτοί επιτηρούνται από ειδικές εταιρείες security και συστήματα πυρασφάλειας. Επίσης τα πράγματά σας μπορούν να εντοπιστούν πολύ εύκολα ανά πάσα στιγμή όταν εσείς το θέλετε. Η συσκευασία - αμπαλάρισμα (των πραγμάτων σας, των ηλεκτρικών συσκευών και των επίπλων) κατόπιν μιας μετακόμισης, είναι δική μας υπόθεση και μάλιστα την πραγματοποιούμε με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας.

Για τα Άνω Λιόσια και τις γύρω περιοχές η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει όλες αυτές τις υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές και οικονομικές τιμές σε όλες τις μετακομίσεις. Σεβόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας σήμερα και επιθυμούμε να παρέχουμε υπηρεσίες φθηνές αλλά ταυτόχρονα ποιοτικές και άριστες. Ειδικά για τους ανέργους και τους φοιτητές η δική μας εταιρεία μεταφορών παρέχει ακόμα πιο χαμηλό κόστος υπηρεσιών με ειδικές εκπτώσεις! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για αν κανονίσουμε μαζί τη μετακόμιση ή τη μεταφορά σας και ενημερωθείτε για όλα τα πακέτα προσφορών!