Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στην περιοχή της Ηλιούπολης καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών μετακόμισης πραγματοποιώντας μετακομίσεις, ειδικές μεταφορές, αμπαλάζ- συσκευασία και αποθηκεύσεις. Πρώτο μας μέλημα είναι άμεση εξυπηρέτηση σας και η μεγιστοποίηση της ασφάλειας κατά την μεταφορά. Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφάλειας για κάθε είδους μετακόμιση και μεταφορά που πραγματοποιούμε.

Από κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης μεταφέρουμε όλων των ειδών των αντικειμένων όπως οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, εμπορεύματα, έργα τέχνης κ.α. Ακόμα και για ειδικές μεταφορές κρατάμε χαμηλά το κόστος με ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Ο τεράστιος στόλος οχημάτων μεταφοράς που διαθέτουμε στην Ηλιούπολη μας επιτρέπει την πραγματοποίηση μετακομίσεων με απόλυτη ασφάλεια, ακόμα και από κτίρια που δεν διαθέτουν ανελκυστήρα. Τα ανυψωτικά οχήματα φροντίζουν ώστε να μεταφέρουν με απόλυτα ασφάλεια αντικείμενα, από και προς τον όροφο που επιθυμείται. Με τη χρήση των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ηλιούπολη, η μεταφορά πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια αφού δεν υπάρχει η πιθανότητα κραδασμών και χτυπημάτων. Τα φορτηγά κλειστού τύπου, τα επικαθήμενα οχήματα, τα γερανοφόρα, τα ανυψωτικά μηχανήματα και τα μηχανήματα αποθήκευσης κλαρκ, καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών μιας μετακόμισης και αποθήκευσης.

Το πολύπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα και το αμπαλάζ των αντικειμένων προς μεταφορά. Στην Ηλιούπολη χρησιμοποιούμε τα πλέον ανθεκτικά υλικά για την συσκευασία τα οποία αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια οικοσκευών, έργων τέχνης, εμπορευμάτων, ηλεκτρικών συσκευών κ.α. Στις ειδικές μεταφορές χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια τα οποία μεγιστοποιούν την ασφάλεια εύθραυστων αντικειμένων όπως μουσικά όργανα, έργα τέχνης κ.α.

Είμαστε από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες στην Ηλιούπολη που δίνει την δυνατότητα μίσθωσης των αποθηκών της για κάθε είδους αποθήκευση. Οι οικοσκευές, τα εμπορεύματα, τα έργα τέχνης, οι ηλεκτρικές συσκευές και κάθε είδους αντικείμενο αποθηκεύεται με ασφάλεια στις αποθήκες μας. Σας δίνεται γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας ενώ αυτά φυλάσσονται από εταιρία security. Παράλληλα υπάρχει πρόβλεψη πυρασφάλειας ενώ οι αποθήκες δεν επηρεάζονται από τις κλιματολογικές συνθήκες όπως υγρασία.

Η METAKOMISEIS INFO αποτελεί εγγύηση στις μετακομίσεις προσφέροντας ασφάλεια σε όλες τις υπηρεσίες της. Δεν είμαστε τυχαία άλλωστε η πρώτη επιλογή σας στην Ηλιούπολη.