Η METAKOMISEIS INFO προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες μετακόμισης πραγματοποιώντας ειδικές μεταφορές, αμπαλάζ – συσκευασία, αποθηκεύσεις και όλη τη γκάμα των εργασιών μιας μετακόμισης στη περιοχή του Βύρωνα. Επίσης προσφέρουμε τις εγκαταστάσεις μας για αποθήκευση οικοσκευών, έργων τέχνης, εμπορευμάτων, ηλεκτρικών συσκευών κ.α.

Για κάθε μετακόμιση αλλά και ειδική μεταφορά που πραγματοποιούμε σε όλη την επικράτεια του δήμου Βύρωνα προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς. Τα μεταφορικά οχήματα και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στις μετακομίσεις είναι φθηνά στη μίσθωση τους και εγγυώνται μεταφορές με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς απώλειες και προβλήματα.

Πριν τις μετακομίσεις και τις ειδικές μεταφορές στο Βύρωνα το πολύπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το αμπαλάζ – πακετάρισμα των αντικειμένων προς μεταφορά (οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, ρουχισμός, έργα τέχνης, μουσικά όργανα) με τα πλέον ανθεκτικά υλικά. Επίσης χρησιμοποιούμε για τις ειδικές μεταφορές στο Βύρωνα ξύλινα κιβώτια και άλλα υλικά αμπαλάζ που ανεβάζουν το δείκτη ασφάλειας.

Τα μεταφορικά οχήματα και τα μηχανήματα μετακόμισης στο Βύρωνα αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Επικαθήμενα φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ, φορτηγά κλειστού τύπου και φορτηγά μεταφορών αναλαμβάνουν μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές ακόμα και σε πολυκατοικίες χωρίς ασανσέρ.

Το κόστος της μίσθωσης των ανυψωτικών μηχανημάτων, των γερανοφόρων και όλων των οχημάτων για τις μετακομίσεις στο Αιγάλεω είναι εξαιρετικά χαμηλό ενώ προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια αφού κατά τη μεταφορά των αντικειμένων σας υπάρχει ολική απουσία κραδασμών. Επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο αμπαλάζ – συσκευασία είναι εξαιρετικής ποιότητας, ανθεκτικά σε τραντάγματα.

Το προσωπικό μας πριν από τη μετακόμιση σας βγάζει από την αγγαρεία του πακεταρίσματος και του αμπαλάζ στο Βύρωνα ενώ αναλαμβάνει την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, την αποσυναρμολόγηση οικοσκευών και την εκ νέου τοποθέτησή τους.

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης των αντικειμένων σας στις αποθήκες μας με πολύ χαμηλό κόστος. Οι εγκαταστάσεις μας φυλάσσονται από εταιρία security, διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας και προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια.

Το κόστος των ειδικών μεταφορών και των μετακομίσεων είναι εξαιρετικά χαμηλό ενώ για φοιτητές και ανέργους στο Βύρωνα προσφέρουμε ειδικές τιμές.