Στην Κηφισιά και σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων πραγματοποιούμε μετακομίσεις και μεταφορές κάθε είδους, γρήγορα και με ασφάλεια. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας σε όλα τα στάδια της μετακόμισης. Στην Κηφισιά καταφθάνουμε νωρίτερα στο χώρο σας για το αμπαλάζ και το πακετάρισμα των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε. Προσφέρουμε γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας ακόμα και όταν πρόκειται για ειδικές μεταφορές.

Η METAKOMISEIS INFO είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες στην Κηφισιά που σας δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης όχι μόνο οικοσκευών αλλά εμπορευμάτων και έργων τέχνης. Το άριστο σύστημα μηχανογράφησης με το οποίο δουλεύουμε αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την άμεση πρόσβαση στα αντικείμενα που μας έχετε εμπιστευθεί.

Κατά την μετακόμιση και την μεταφορά στην Κηφισιά χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας υλικά για τη συσκευασία έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απώλεια. Οι μετακομίσεις πραγματοποιούνται άμεσα αφού τις μεταφορές της αναλαμβάνει ο μεγάλος στόλος οχημάτων μεταφοράς που διαθέτουμε. Εκτός από επικαθήμενα οχήματα και οχήματα κλειστού τύπου, διαθέτουμε οχήματα αποθήκευσης κλαρκ, γερανοφόρα και για ειδικές μεταφορές και μετακομίσεις χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα.

Το συνεργείο μας, για οποιαδήποτε μετακόμιση αλλά και ειδική μεταφορά στην Κηφισιά αναλαμβάνει το αμπαλάζ και το πακετάρισμα των οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού κ.α. Σε ειδικές μεταφορές και όπου υπάρχουν εύθραυστα αντικείμενα όπως μουσικά όργανα, χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια τα οποία είναι ανθεκτικά σε κραδασμούς και χτυπήματα. Ακόμη αναλαμβάνουμε την επανεγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών και την εκ νέου συναρμολόγηση των επίπλων.

Για την μεταφορά του ρουχισμού σας με ασφάλεια στην Κηφισιά, επιστρατεύουμε ακόμα και χάρτινες ντουλάπες έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απώλεια κατά την μετακόμιση. Η METAKOMISEIS INFO αποτελεί εγγύηση στο χώρο της μετακόμισης. Οι δεκάδες μετακομίσεις και μεταφορές που έχουμε πραγματοποιήσει και στο Δήμο Κηφισιάς (Πολιτεία, Κοκκιναράς, Κεφαλάρι, Νέα Κηφισιά) μας έχουν δώσει τα απαραίτητα εχέγγυα και την εμπειρία για παροχή άριστων υπηρεσιών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.