Οι metakomiseis.info δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Πεντέλης προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον τομέα των μετακομίσεων. Με προσιτές τιμές στην κάθε μετακόμιση και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των αντικειμένων σας από και προς την περιοχή της Πεντέλης για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητα φορτηγά τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν άμεσα κάθε σας ανάγκη σε ολόκληρη την Πεντέλη, τη Νέα Πεντέλη και και κάθε περιοχή του Δήμου Πεντέλης. Τα φορτηγά μας εκτός από μετακομίσεις και μεταφορές αναλαμβάνουν τη διανομή δεμάτων και εμπορευμάτων σε χαμηλό κόστος.

Η εταιρεία μετακομίσεων Πεντέλης αναλαμβάνει τη μεταφορά αντικειμένων από το σπίτι σας, το γραφείο, το κατάστημα, το διαμέρισμα και από κάθε άλλο χώρο. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας εμείς ερχόμαστε για να δούμε τον όγκο των αντικειμένων που θα μεταφερθούν. Στη συνέχεια το έμπειρο προσωπικό μας αμπαλάρει και πεκατάρει όλα τα αντικείμενα, έπιπλα, κουζινικά, είδη υγιεινής, ρούχα και ότι άλλο χρειαστεί. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλες για την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων χωρίς να υποστούν ζημιές. Εκτός από χάρτινες κούτες χρησιμοποιούμε αεροπλάστ, χαρτί οντουλέ και διάφορα υλικά προστασίας. Όταν όλα τα πράγματα φτάσουν στον προορισμό τους τότε τα ξεπακετάρουμε και τα τοποθετούμε στις θέσεις που θα μας υποδείξετε.

Μετακομίσεις Πεντέλης - Τιμές

Οι τιμές που προσφέρουμε για τις μετακομίσεις στην Πεντέλη είναι εξαιρετικά χαμηλές. Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πελατολόγιο με πελάτες που μας επιλέγουν ξανά και ξανά. Οι λόγοι που μας προτιμούν είναι οι οικονομικές τιμές που έχουμε για όλες μας τις υπηρεσίες, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η υψηλή ποιότητα των παροχών μας.

Το προσωπικό μας μεταφέρει όλα τα πράγματα και τις κούτες με τα χέρια με μεγάλη προσοχή. Όμως για ογκώδη αντικείμενα ή εκεί όπου είναι δύσκολο να κατεβούνε με τα χέρια ή αν δεν υπάρχει ασανσέρ διαθέτουμε γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα στην Πεντέλη φθηνά.

Μία ακόμα καινοτόμο υπηρεσία που προσφέρουμε στην Πεντέλη είναι αυτή της αποθήκευσης των αντικειμένων. Όσοι μετακομίζετε στο εξωτερικό ή στο νέο σας σπίτι και δε χωράνε όλα τα πράγματα εμείς διαθέτουμε τον κατάλληλο χώρο για να τα φυλάξουμε. Είμαστε υπεύθυνοι για την αποθήκευση των αντικειμένων σας με ασφάλεια. Χάρη στο ειδικό σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε μπορούμε να βρούμε τα πράγματά σας γρήγορα. Ο χώρος μας φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο ενώ διαθέτει σύστημα πυρασφάλειας.

Οι μετακομίσεις στην Πεντέλη γίνονται με τη χρήση σύγχρονων φορτηγών και μέσων μεταφοράς. Στόχος μας είναι να καλύπτουμε άμεσα και σε χαμηλές τιμές τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής θέτοντας σαν προτεραιότητα τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Ενημερωθείτε για όλες μας τις προσφορές καθώς και τις ειδικές τιμές που προσφέρουμε σε ανέργους και φοιτητές.