Εάν σχεδιάζετε μια μετακόμιση ή μεταφορά στην περιοχή της Καλαμάτας ή σε άλλη περιοχή του Νομού Μεσσηνίας τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την μεταφορική μας εταιρεία και το ειδικευμένο προσωπικό μας! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες μετακομίσεων με μεγάλη επιτυχία στους Γαργαλιάνους, στα Φιλιατρά, στην Πύλο, στη Μεθώνη, στην Κορώνη, στην Καλαμάτα, στην Χώρα, στην Στούπα, στην Παραλία Βέργας στην Κυπαρισσία κ.α. Ιδιαίτερα για τις περιοχές το Νομού Μεσσηνίας και την πόλη της Καλαμάτας η εταιρεία μας με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία διευθετεί πλήθος από οργανωμένες μετακομίσεις και μεταφορές.

Οι πελάτες που μας εμπιστεύονται είναι ιδιώτες ή επαγγελματίες που επιλέγουν να κάνουν μια μετακόμιση με εμάς. Φοιτητές, στρατιωτικοί, καθηγητές, δάσκαλοι, εταιρείες και δημόσιοι υπάλληλοι επιλέγουν για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές τους την εταιρεία μας γιατί διαθέτουμε τον σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα, καταρτισμένο προσωπικό και επίσης χορηγούμε ειδικό πιστοποιητικό εγγύησης για ασφαλείς μεταφορές σε κάθε υπηρεσία.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια μετακόμιση στην Καλαμάτα ή στις κοντινές περιοχές όπως Μεσσήνη και Μελιγαλά η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει άψογες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές. Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν όλη τη διαδικασία της μετακόμισης ή μόνο το πεδίο που εσείς θέλετε. Εμείς αναλαμβάνουμε την μετακόμιση από την αρχή ως το τέλος εφόσον το επιθυμείτε ή κανονίζουμε σε συνεργασία μαζί σας τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη. Η απεγκατάσταση, η συσκευασία, η μεταφορά και η επανατοποθέτηση των αντικειμένων σας είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να διευθετήσει τη μεταφορά δύσκολων αντικειμένων όπως για παράδειγμα είναι το πιάνο ή άλλα έργα τέχνης και επίσης διαθέτει το κατάλληλο αμπαλάζ και υλικά συσκευασίας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά.

Τα οχήματα και τα μηχανήματα μας είναι σύγχρονα και αποτελούνται από φορτηγά κλειστού τύπου, γερανοφόρα & ανυψωτικά μηχανήματα και χρησιμοποιούνται από το προσωπικό μας ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε σε όλους τους δήμους της Μεσσηνίας: Δυτικής Μάνης (Καρδαμύλη), Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας (Μελιγαλάς), Πύλου - Νέστορος (Πύλος) και Τριφυλίας (Κυπαρισσία).

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε καθόλη τη διάρκεια της μετακόμισης και έχει την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε και την υπηρεσία αποθήκευσης κατά την οποία τα πράγματά σας φυλάσσονται σε ειδικά μέρη αποθήκευσης με ειδικά συστήματα εντοπισμού, security και πυρασφάλειας.

Εάν λοιπόν σχεδιάζετε μια μετακόμιση ή μεταφορά στην Καλαμάτα ή σε κάποια περιοχή του Νομού Μεσσηνίας επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προνομιακές τιμές μας, τις υπηρεσίες μας και τις εκπτώσεις που έχουμε για ανέργους και φοιτητές!

Περιοχές μετακομίσεων και μεταφορών Μεσσηνίας

Παρέχουμε τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την μεταφορά προϊόντων, την αποθήκευση και τη μετακόμιση σε κάθε μέρος του Νομού Μεσσηνίας άμεσα και με μικρό σχετικά κόστος. Συγκεκριμένα εξυπηρετούμε τις εξής κοινότητες και πόλεις: Καλαμάτα, Φιλιατρά, Μεσσήνη, Γαργαλιάνοι, Κυπαρισσία, Χώρα, Παραλία Βέργας, Πύλος, Κορώνη, Κοπανάκι, Μελιγαλάς, Βλαχόπουλο, Θουρία, Αρφαρά, Πεταλίδι, Μεθώνη, Δώριο, Άρις, Βαλύρα, Λογγά, Μικρομάνη, Σπερχόγεια, Πύργος, Διαβολίτσι, Ασπρόχωμα, Χανδρινός, Μαραθόπολη, Χαρακοπιό, Χατζής, Κρεμμύδια, Χριστιανούπολη, Ανδρούσα, Μικρή Μαντίνεια, Κορυφάσι, Στούπα, Λαίικα, Σπηλιά, Ψάρι, Καλλιθέα, Φοινικούντα και επίσης όλες τις περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσηνίας.