Η μεταφορική μας εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές και τις μετακομίσεις δραστηριοποιείται στην περιοχή της Παλλήνης. Η METAKOMISEIS INFO αποτελεί πρότυπο για όλες τις μεταφορικές εταιρείες μιας και σας δίνει γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς. Με ένα σας τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να ξεκινήσουμε τη μεταφορά ή την μετακόμιση.

Αναλαμβάνουμε σε όλο το Δήμο Παλλήνης όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη μετακόμιση του νοικοκυριού σας, της οικοσκευής σας και των ηλεκτρικών συσκευών πάντα σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι μετακομίσεις πραγματοποιούνται με απόλυτη υπευθυνότητα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους τόσο σε μονοκατοικίες όσο και σε διαμερίσματα πολυκατοικιών. Στην περίπτωση που το διαμέρισμά σας βρίσκεται σε όροφο και η πολυκατοικία δεν διαθέτει ασανσέρ χρησιμοποιούμε γερανοφόρο όχημα.

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να κάνουμε το αμπαλάζ των αντικειμένων σας χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευασίες οι οποίες θα τα κρατήσουν ασφαλή. Αφού ο μεταφερόμενος εξοπλισμός και όλα τα αμπαλαρισμένα πράγματα έρθουν στην καινούργια σας οικία τα ξεπακετάρουμε και τα τοποθετούμε εκεί όπου θα μας υποδείξετε εσείς.

Η εταιρεία μεταφορών μας στην Παλλήνη διαθέτει έναν μεγάλο στόλο μεταφορικών οχημάτων, τα οποία χειρίζεται με ασφάλεια το έμπειρο προσωπικό μας. Για να γίνει η μετακόμισή του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή του καταστήματός σας με ταχύτητα διαθέτουμε γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλες μας οι μεταφορές γίνονται χωρίς απώλειες, με ασφάλεια και πάντα οικονομικά.

Για όσους ενδιαφέρονται για μεταφορές εμπορευμάτων στην Παλλήνηειδικές μεταφορές σε πιάνα & άλλα μουσικά όργανα ή έργα τέχνης κ.α.

Οι μεγάλες, ευάερες και ασφαλείς αποθήκες μας είναι ιδανικές για όσους θέλουν να αφήσουν τα πράγματά τους για αποθήκευση. Άτομα που μετακομίζουν στο εξωτερικό ή αλλού και δεν έχουν που να αφήσουν τα έπιπλά τους ή τις ηλεκτρικές τους συσκευές μπορούν με πολύ χαμηλό κόστος να τα αποθηκεύσουν σε εμάς. Οι αποθήκες μας διαθέτουν 24ωρη φύλαξη και σύστημα πυρασφάλειας σύγχρονου εξοπλισμού. Ακόμα χάρη στο εξελιγμένο σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε αμέσως τα αντικείμενά σας και προπαντός φθηνά.

Η μεταφορική μας εταιρεία στην Παλλήνη αναλαμβάνει με επαγγελματισμό, ασφάλεια, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση μας ζητήσετε. Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε ακριβώς τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και τον τρόπο που θα γίνει η μεταφορά. Όλος ο Δήμος Παλλήνης καλύπτεται με υπηρεσίες μετακομίσεων σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους που παρέχονται πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές ενώ για ανέργους και φοιτητές έχουμε ειδικά πακέτα προσφορών.