Για μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη και σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, η εταιρεία μας είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να ολοκληρώσει τη διαδικασία μετακόμισης ή μεταφοράς. Η εταιρεία μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, άριστη τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις απίστευτες τιμές και την ασφάλεια καθιστούν την εταιρεία μας την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία για τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Η επιτυχία της κάθε μετακόμισης κρύβεται στη σωστή οργάνωση και στο κατάλληλο προσωπικό. Ο επαγγελματισμός και η γνώση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας που είναι πάντα δίπλα σας έτοιμη για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί μας έρχονται σε συνεννόηση μαζί σας ώστε να γνωρίσουν βήμα βήμα τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσουν τη μεταφορά των πραγμάτων σας χωρίς καμία ζημιά ή απώλεια αλλά με απόλυτη ασφάλεια. Η χορήγηση του ειδικού πιστοποιητικού ασφαλείας είναι γεγονός από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι όλες όσες σχετίζονται με μια μετακόμιση και με χαμηλό κόστος στην έδρα της Κεντρικής Μακεδονίας, την Θεσσαλονίκη. Από την απεγκατάσταση των συσκευών μέχρι τη συσκευασία, την αποθήκευση, τη μεταφορά ακόμα και την επανατοποθέτηση στο νέο χώρο, η εταιρεία μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες για να επιλέξετε αυτή που θέλετε. Οι υπηρεσίες μας δίνονται είτε όλες μαζί, είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένες και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα οικονομικές.

Προσφέρουμε άμεσα και σε χαμηλό κόστος μεταφορές και μετακομίσεις σε κάθε προάστιο και πόλη γύρω από τη Θεσσαλονίκη όπως: Αγία Τριάδα, Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Παύλος, Αξιός, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Απολλωνία, Αρέθουσα, Ασβεστοχώρι, Άσσηρος, Βασιλικά, Βερτίσκος, Γέφυρα, Διαβατά, Δρυμός, Εγνατία, Ελευθέριο - Κορδελιό, Επανομή, Ευκαρπία, Εύοσμος, Εχέδωρος, Θερμαϊκός, Θέρμη, Καλαμαριά, κέντρο Θεσσαλονίκης, Καλλιθέα Θεσσαλονίκης, Καλλίνδια, Καλοχώρι, Καρδία, Κορώνεια, Κουφάλια, Κύμινα, Λαγκαδάς, Λαγυνά, Λαχανάς, Μάδυτος, Μενεμένη, Μίκρα, Μυγδονία, Νέα Μαγνησία, Νέα Μεσημβρία, Νέα Μηχανιώνα, Νέα Ραιδεστός, Νεάπολη, Νέοι Επιβάτες, Πανόραμα, Περαία, Πεύκα, Πλαγιάρι & Τρίλοφος Μίκρας, Πολίχνη, Πυλαία, Ρεντίνα, Σίνδος, Σοχός, Σταυρός, Σταυρούπολη, Συκιές, Τριανδρία, Φίλυρο, Χαλάστρα, Χαλκηδώνα, Χορτιάτης, Ωραιόκαστρο και άλλες μικρότερου πληθυσμού περιοχές.

Επίσης η μεταφορική μας εταιρεία μας αναλαμβάνει ειδικές μεταφορές ιδιαίτερων πραγμάτων όπως μουσικών οργάνων και πιάνο, έργων τέχνης και σπάνιων αντικειμένων που χρήζουν ειδικής προστασίας και προσοχής.

Για μετακόμιση σε ειδικές ομάδες πληθυσμών (στρατιωτικοί σε νέα στρατιωτική μονάδα, δάσκαλοι - καθηγητές σε μετάθεση σε άλλο σχολείο, σπουδαστές - φοιτητές σε ειασαγωγή πανεπιστημίων κ.α.) παρέχονται προσφορές σε τιμές μικρού κόστους.

Η κάθε μεταφορά και μετακόμιση πραγματοποιείται με σύγχρονα μέσα όπως φορτηγά, γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα σε όλα τα σημεία του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και σε κάθε τοποθεσία του Νομού.

Για την Θεσσαλονίκη και τις περιοχές του ευρύτερου νομού ή ακόμα και στα κοντινά χωριά της Χαλκιδική, η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης των αντικειμένων σας για όσο χρόνο επιθυμείτε σε ειδικούς χώρους με σύγχρονα συστήματα εντοπισμού και πυρασφάλεια.

Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, στους Αμπελόκηπους, στην Τριανδρία, στον Εύοσμο, στην Σταυρούπολη, στη Θέρμη, στο Ωραιόκαστρο, στην Πυλαία, στην Καλαμαριά, στα Πεύκα, στις Συκιές, στη Μενεμένη, στην Περαία, στο Κορδελιό, στην Πολίχνη, στη Νεάπολη, στην Ευκαρπία, στο Πανόραμα και σε όλα τα προάστια και στις περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, τότε δεν έχετε παρά να ζητήσετε μια προσφορά από την εταιρεία μας και να λάβετε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ειδικά εάν είστε φοιτητής ή άνεργος οι εκπτώσεις που παρέχουμε είναι ακόμα πιο καλές.