Η μετακόμιση ενός σπιτιού ή μιας εταιρίας είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί αντιπροσωπεύει την μετάβαση από το παλιό στο καινούργιο. Η εταιρία μας η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των μετακομίσεων στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού πολλά χρόνια τώρα αναλαμβάνει την μετακόμιση σας στην περιοχή του δήμου με σεβασμό σε εσάς και στα πράγματά σας και με χαμηλό κόστος.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο διαμέρισμα σας και αφού εξετάσει τις οικοσκευές σας και τι συσκευασία χρειάζονται αναλαμβάνει το αμπαλάζ των συσκευών σας σύμφωνα με τα υλικά τους ώστε η μεταφορά τους να γίνει με ασφάλεια. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον κατάλληλα όπως κούτες, χαρτόκουτα, χαρτοντουλάπες, φενιζόλ κ.α.

Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα όπως και τα οχήματα μας είναι τα πλέον ικανά για την μετακόμιση σας και την μεταφορά των πραγμάτων σας σε οποιαδήποτε πολυκατοικία του δήμου Παπάγου. Εκεί όπου δεν υπάρχει ασανσέρ ή τα πράγματα είναι βαριά το ανυψωτικό μας μηχάνημα δίνει τη λύση ανεβάζοντας και κατεβάζοντας την οικοσκευή σας στου Παπάγου στο άψε σβήσε σε χαμηλές τιμές.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση έχουμε δημιουργήσει οικονομικά πακέτα μεταφορών για όλους. Είτε λοιπόν είστε φοιτητής που βρήκε φθηνότερη γκαρσονιέρα και θέλει να μετακομίσει, είτε είστε οικογένεια και θέλετε να μεταφερθείτε σε ένα πιο ευρύχωρο διαμέρισμα, με εμάς η μετακόμισή σας θα γίνει με το φθηνά για εσάς σε ολόκληρο τον δήμο Παπάγου.

Η εταιρεία μας εγγυάται για τις μετακομίσεις πως όλα τα πράγματα μεταφέρονται με ασφάλεια και χωρίς να πάθουν καμία ζημιά, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα. Για όσους επιθυμούν να αποθηκεύσουν μέρος της οικοσκευής τους στου Παπάγου μπορούν να το κάνουν στην ιδιόκτητη αποθήκη μας. Τα πράγματα από όλες τις μετακομίσεις μεταφέρονται και αποθηκεύονται με ασφάλεια, ταχύτητα και με χαμηλό κόστος. Οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε έρχεστε σε εμάς και τα παραλαμβάνετε. Η διαδικασία παραλαβής είναι πολύ γρήγορη χάρη στο ειδικό πρόγραμμα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε.

Εμπιστευτείτε την εταιρία μας για οποιαδήποτε μετακόμιση χρειάζεστε στον δήμο Παπάγου. Εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας με επαγγελματισμό, αξιοπιστία, αμεσότητα και οικονομικά προσφέροντας αξιόπιστες μεταφορές. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!