Η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι σίγουρα μια αγχωτική διαδικασία αλλά και μια περίοδος μεγάλων αλλαγών στην προσωπική μας ζωή η οποία συνοδεύεται με τον αποχωρισμό αγαπημένων προσώπων, οικογένειας και φίλων. Ακόμα αποτελεί το βήμα για μια καινούργια ζωή η οποία θα είναι γεμάτη νέες εμπειρίες και νέους φίλους. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κάποια χώρα του εξωτερικού (Γερμανία, Αγλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία, Σουηδία, Φιλανδία κα.α) ενώ πολλοί είναι πλέον οι νέοι επιστήμονες που αναζητούν μια καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση εκτός Ελλάδος. Έτσι είτε πρόκειται για σπουδαστές είτε για οικονομικούς μετανάστες είναι απαραίτητο να μεταφέρουν μαζί τους κάποια πράγματα.

Η μεταφορά των πραγμάτων στον εξωτερικό πρέπει πάντα να αναλαμβάνεται από σωστούς επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των μεταφερόμενων ειδών. Η εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει έμπειρο εργατικό δυναμικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προχωρήσει σε πετυχημένες μετακομίσεις προς Κύπρο, Αλβανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Γερμανία, Αγγλία και οποιαδήποτε άλλη χώρα έχει στενές σχέσεις με την Ελλάδα. Είναι ακόμα σημαντικό να διαθέτει κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο όπου μπορούν να φυλαχτούν τα πράγματα μέχρι να φύγουν. Ανάλογα με τον προορισμό και για να επιτύχει η εταιρεία τις πιο χαμηλές τιμές η μετακόμιση μπορεί να γίνει με συνδυασμό διαφόρων μεταφορικών μέσων όπως φορτηγό, αεροπλάνο, τραίνο ή πλοίο.

Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πως στις διεθνείς μεταφορές η κοστολόγηση γίνεται με βάση το τετραγωνικό μέτρο και έτσι πολλές φορές η αρχική τιμή να έχει απόκλιση από την τελική. Η εταιρεία μας διαθέτοντας έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να σας κάνει μια αρχική εκτίμηση για το κόστος της μεταφοράς αφού δει τα προς μεταφορά αντικείμενα. Είναι πολύ σημαντικό τα πράγματα να συσκευαστούν σωστά ώστε να μην σπάσουν και να μην χαλάσουν ειδικά ευαίσθητα αντικείμενα όπως υπολογιστές ή έπιπλα.

Για πετυχημένες μετακομίσεις εξωτερικού

Πολλές φορές στο εξωτερικό τα διαμερίσματα νοικιάζονται επιπλωμένα με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να μεταφέρετε ολόκληρη την οικοσκευή σας εκεί. Βέβαια αυτό εξαρτάται ανάλογα το κράτος και την περιοχή που θα βρεθείτε. Στην περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε όμως τα έπιπλά σας, τις ηλεκτρικές συσκευές ή άλλα αντικείμενα τότε τί γίνεται; Στην περίπτωση αυτή η επιλογή μεταφορικής εταιρείας είναι μονόδρομος. Μια αξιόλογη εταιρεία μετακομίσεων προς το εξωτερικό θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της σας και να προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε όσα από τα αντικείμενα δεν χρειάζεστε. Έτσι αν δεν έχετε που να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας αλλά δεν διαθέτετε τον κατάλληλο χώρο η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας προσφέρει τη λύση.

Η αποθήκευση σε εμάς γίνεται στις ευρύχωρες αποθήκες που διαθέτουμε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε με το ελάχιστο κόστος για εσάς. Όλα τα αντικείμενα βρίσκονται συσκευασμένα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας που τα προφυλάσσουν από τυχόν φθορές. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το αμπαλάζ έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα. Οι αποθήκες μας διαθέτουν συστήματα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας ενώ ειδικό σύστημα δεν αφήνει την υγρασία και τη θερμοκρασία να ανέβουν σε υψηλά επίπεδα. Ακόμα για να αποφύγουμε τυχόν κλοπές οι αποθήκες μας φυλάσσονται από εταιρεία security καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Η εταιρεία μας σας δίνει γραπτή εγγύηση για όλα τα αντικείμενα που θα αποθηκευτούν. Όποτε χρειαστείτε μπορείτε να αποσύρετε όλα τα αντικείμενα ή μέρος αυτών. Το προηγμένο σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την ακριβή θέση του αντικειμένου σας ώστε η εύρεσή του να γίνεται με ταχύτητα όποτε το θελήσετε. Σε όποια χώρα του εξωτερικού και να είστε εμπιστευτείτε τον κόμβο μετακομίσεων Metakomiseis Info για ασφαλείς αποθηκεύσεις οικοσκευών.

Επειδή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε κάθε ευρώ μετράει ελάτε στη μεταφορική μας εταιρεία και δείτε τα οικονομικά πακέτα προσφορών που έχουμε για οικονομικές μετακομίσεις από Ελλάδα προς Κύπρο, Αλβανία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία κ.ο.κ. Τα πακέτα μας αφορούν φοιτητές, επιστήμονες και όποιον άλλον θέλει να μετακομίσει στο εξωτερικό και σε αυτά θα βρείτε συμφέρουσες τιμές τόσο για την αποστολή των αντικειμένων σας όσο και για την αποθήκευσή τους. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς.