Η μετακόμιση σας τώρα στο Κορωπί και στην περιοχή Αεροδρομίου μπορεί να γίνει γρήγορα και χωρίς κόπο ή δυσκολίες σε πολύ καλές και συμφέρουσες τιμές και φυσικά με πολύ μεγάλη ασφάλεια. Κι αν αναρωτιέστε εάν όλα αυτά όντως είναι αληθινά η μεταφορική μας εταιρεία θα σας απαντήσει καταφατικά και μάλιστα θα σας εξυπηρετήσει παρέχοντας σας υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών που εκτελούνται από το πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Εδώ και χρόνια καλύπτουμε τις περιοχές Κορωπίου, Κίτσι, Καρελλά, Αγίας Μαρίνας και Αγίου Δημητρίου Κορωπίου με απόλυτη επιτυχία. Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε πως κάθε μετακόμιση ή μεταφορά μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη διαδικασία για κάθε ιδιώτη, επιχείρηση ή επαγγελματία γι’ αυτό και έχουμε ως στόχο να αναλαμβάνουμε την κάθε υπηρεσία μετακόμισης με χαμόγελο, αποτελεσματικότητα και με ασφάλεια!

Η μεταφορική μας εταιρεία έχει την δυνατότητα να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια με γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί την ασφάλεια σε κάθε μεταφορά. Έτσι ο πελάτης μας δεν ανησυχεί για την ύπαρξη κινδύνων ή ζημιών και μένει πάντα ευχαριστημένος από τη διεξαγωγή της μεταφοράς ή της μετακόμισης.

Η μετακόμιση και κάθε υπηρεσία πραγματοποιείται με ειδικά οχήματα μεταφοράς όπως φορτηγά κάθε τύπου και με ένα πεπειραμένο συνεργείο που έρχεται σε κάθε γωνιά στο Κορωπί και στην ευρύτερη περιοχή ή στις βιομηχανικές ζώνες κοντά στο αεροδρόμιο και οργανώνει με ταχύτητα και μεθοδικότητα κάθε διαδικασία μετακόμισης. Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πακέτο ή σε συνδυασμό ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες υπηρεσίες είναι η απεγκατάσταση όλων των επίπλων και συσκευών, η μεταφορά τους σε ασφαλείς συσκευασίας και ειδικά πακέτα, η επανατοποθέτησή τους σύμφωνα με τις οδηγίες σας στο νέο χώρο και επιπλέον η μεταφορά πολύ δύσκολων αντικειμένων όπως είναι η μεταφορά πιάνου. Φυσικά ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε είστε ιδιώτες είτε επαγγελματίας το συνεργείο μας θα οργανώσει την κάθε υπηρεσία στα μέτρα σας.

Επιπλέον η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει σε πολύ καλές τιμές όλες τις υπηρεσίες για τις οποίες διαθέτει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και μέσα μεταφοράς σε κάθε περιοχή του Δήμου (Καρελλάς, Κέντρο Κορωπίου, παραλία και οικισμός Αγία Μαρίνα, παραλία και οικισμός Άγιος Δημήτριος, Κίτσι, Άνοιξη, Σέσι κ.α.). Αυτά είναι τα γερανοφόρα, τα ανυψωτικά μηχανήματα και όλα τα φορτηγά που είναι απαραίτητα για μετακομίσεις. Επίσης για να εξασφαλίζει την ακεραιότητα όλων των αντικειμένων όπου είναι απαραίτητο οι άνθρωποι του συνεργείου συσκευάζουν με ειδικά υλικά και αμπαλάζ όλα τα αντικείμενα.

Ακόμη, στο Κορωπί καλύπτονται οι ανάγκες των δύο βιομηχανικών περιοχών για μεταφορικές υπηρεσίες σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες όπως και της ευρύτερης περιοχής του Αεροδρομίου Αθηνών - Ελευθέριος Βενιζέλος όπου υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσουμε όλα σας τα πράγματα σε συσκευασία. Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικούς χώρους που φυσικά είναι ασφαλείς αφού προστατεύονται από ειδικές εταιρείες φύλαξης και από σύστημα πυρασφάλειας. Σε΄αυτούς τους χώρους μπορείτε να φυλάξετε όλα σας τα υπάρχοντα για όσο χρόνο θέλετε και σε πολύ καλές τιμές.

Η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες και όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε πολύ οικονομικές τιμές για κάθε επιχειρηματία ή ιδιώτη στο Κορωπί και στην περιοχή αεροδρομίου ή στις υπόλοιπες βιομηχανικές ζώνες και αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά και μετακόμιση. Ειδικά για ανέργους και φοιτητές προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές σε συνδυασμό πάντοτε με τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια.

Είμαστε μία από τις ελάχιστες εταιρείες μεταφορών του Κορωπίου που παρέχουμε ταυτόχρονα ποιοτικές και φθηνές μετακομίσεις. Οπότε μη χάνετε χρόνο και κλείστε άμεσα τις υπηρεσίες μας για μετακομίσεις ή μεταφορές σε κάθε σημείο του Δήμου Κρωπίας σε χαμηλά κόστη με μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά!