Η μεταφορική εταιρεία METAKOMISEIS INFO αναλαμβάνει τη μετακόμισή σας στη Νέα Ερυθραία και τις γύρω περιοχές. Εγγυόμαστε χαμηλές τιμές, ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να κάνει την υπόθεση της μετακόμισης, που προκαλεί πονοκέφαλο σε ιδιώτες και επαγγελματίες, παιχνίδι. Ολοκληρώνουμε κάθε μετακόμιση φθηνά, με ταχύτητα, ασφάλεια και χωρίς ζημιές στα σκεύη ή τον εξοπλισμό σας. Οι μετακομίσεις μας σε όλο το Δήμο Νέας Ερυθραίας πραγματοποιούνται με επιτυχία είτε πρόκειται για μονοκατοικία είτε για διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Αναλαμβάνουμε τη διανομή εμπορευμάτων και κάθε είδους πακέτων με ιδιόκτητα φορτηγά στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Οι πελάτες μας και οι επαγγελματίες της περιοχής μας προτιμούν για την ταχύτητά μας, τον επαγγελματισμό μας και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας. Αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές, όπως έργα τέχνης (πίνακες, αγάλματα) ή μουσικά όργανα (π.χ. πιάνα) με ειδικό αμπαλάζ καθώς και μεταφορές ογκωδών ή βαρέων αντικειμένων.

Η εταιρεία μεταφορών METAKOMISEIS INFO βρίσκεται δίπλα σας στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας για κάθε μετακόμιση σπιτιού, γραφείου, καταστήματος και κάθε επαγγελματικού χώρου που θέλετε να κάνετε. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αφού επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά κλείνουμε ένα ραντεβού για να δούμε τον όγκο των αντικειμένων που είναι προς μεταφορά. Στη συνέχεια το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συσκευασία και το αμπαλάρισμα της οικοσκευής, των ηλεκτρικών συσκευών και όλων των αντικειμένων, σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά ώστε να είναι προστατευμένα και να φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια. Η μεταφορά γίνεται από το προσωπικό μας και όταν κριθεί απαραίτητο γίνεται χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή και γερανού. Όταν όλα τα πράγματά σας έχουν φτάσει στον τελικό τους προορισμό το προσωπικό μας τα αποσυσκευάζει και τα τοποθετεί εκεί ακριβώς που θέλετε στο καινούργιο σας σπίτι.

Για όσους από εσάς μετακομίζετε στο εξωτερικό ή χρειάζεστε κάποιον χώρο για να φυλάξετε τα πράγματά σας μέχρι να τα ξαναχρειαστείτε σας προσφέρουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης σε δικό μας χώρο. Η αποθήκευση γίνεται από εμάς και διατηρεί όλες τις προδιαγραφές ώστε να μην υπάρξουν ζημιές αλλά και με το μοναδικό ηλεκτρονικό σύστημα που διαθέτουμε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πάρετε το αντικείμενό σας. Ο χώρος μας που εξυπηρετεί όλη τη Νέα Ερυθραία διαθέτει σύστημα πυρασφάλειας και φυλάσσεται από εταιρεία security.

Όλες μας οι υπηρεσίες μετακόμισης και μεταφοράς οικοσκευών από οικίες και επαγγελματικούς χώρους γίνονται με σύγχρονα μέσα τα οποία εγγυώνται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Μπορούμε να καλύψουμε όλες σας της ανάγκες πάντα οικονομικά και άμεσα. Η μεταφορική μας εταιρεία ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό της και την πείρα της πραγματοποιώντας κάθε της μεταφορά και μετακόμιση με ασφάλεια.

Για να ενημερωθείτε για τις χαμηλές τιμές μας, τα πακέτα προσφορών αλλά και τις ειδικές προσφορές που έχουμε για ανέργους και φοιτητές δεν έχετε παρά να μας τηλεφωνήσετε. Το γραφείο μας καλύπτει όλες τις υπηρεσίες μιας αξιόπιστης εταιρείας μεταφορών όλο το χρόνο και για κάθε σημείο στη Νέα Ερυθραία.