Η μεταφορική μας εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον τομέα της μεταφοράς και διακίνησης δεμάτων αναλαμβάνει τη διανομή τους σε ολόκληρη την Αττική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακίνηση και τη διανομή των δεμάτων σας παραδίδοντας τα εμπορεύματα τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιότητες. Η διανομή κατ' οίκον είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε δώσει μεγάλο βάρος με αποτέλεσμα να είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν. Ακόμα κινούμενοι στον παλμό της εποχής που έχει ανάγκη για φθηνές και ποιοτικές υπηρεσίες έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο υπερσύγχρονος στόλος των φορτηγών μας καλύπτει όλες τις ανάγκες για κάθε πελάτη. Όλα μας τα αυτοκίνητα διαθέτουν παλετοφόρα και υδραυλικές πόρτες επιτρέποντας έτσι τη γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων ακόμα και αυτών με μεγάλο όγκο και βάρος. Με φορτηγά διαφόρων μεγεθών αναλαμβάνουμε την παραλαβή των εμπορευμάτων, τα οποία βρίσκονται είτε σε δέμα είτε σε παλέτα, τα μεταφέρουμε στην αποθήκη μας όπου υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για την παραμονή τους, και στη συνέχεια τα αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το έμπειρο προσωπικό μας χειρίζεται με την απαιτούμενη προσοχή κάθε εμπόρευμα με ιδιαίτερη προσοχή σε εύθραυστα και ευαίσθητα αντικείμενα.

Υπηρεσίες διανομής εμπορευμάτων

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών το οποίο μπορεί να εξατομικευτεί για τον κάθε πελάτη. Τα βασικά στοιχεία που προσφέρουμε είναι τα εξής:

  • Παραλαβή από τον χώρο σας ή παράδοση στην αποθήκη μας.
  • Φύλαξη του αντικειμένου στην αποθήκη μας
  • Αποστολή του προϊόντος σε όλη την Ελλάδα
  • Παράδοση του προϊόντος σε κατάστημα, σπίτι ή παραλαβή από την αποθήκη μας
  • Ασφάλιση του πακέτου
  • Αυθημερόν παράδοση
  • Παρακολούθηση αποστολής με εξελιγμένο λογισμικό
  • Εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη

Εκτός από τις μεταφορές δεμάτων η εταιρεία μας αναλαμβάνει και υπηρεσίες logistics. To logistics αναφέρεται σε όλες τις απαραίτητες εργασίες που αφορούν τις διαδικασίες της προμήθειας, αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων. Περιλαμβάνει δηλαδή τον σχεδιασμό, τη διαχείριση, το συντονισμό και τη συνεργασία με προμηθευτές ή μεσάζοντες. Ουσιαστικά η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ενοποιήσει τις προμήθειες, τον σχεδιασμό, την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη μεταφορά προς τα σημεία πώλησης των αγαθών μιας τρίτης εταιρείας. Χρησιμοποιώντας την εταιρεία μας για να κάνετε logistics ουσιαστικά εξοικονομείτε χρήματα, κόπο και χρόνο ενώ παράλληλα αυξάνετε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σήμερα πολλές μεγάλες εταιρείες προτιμούν να απαλλαγούν από την πολύπλοκη αυτή διαδικασία και την αναθέτουν στη δική μας μεταφορική εταιρεία.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές όλων των ειδών εμπορευμάτων αλλά και τροφίμων. Το μέγεθος του εμπορεύματος δεν μας αφορά μιας και αναλαμβάνουμε την μεταφορά ογκωδών εμπορευμάτων. Η συσκευασία μπορεί να είναι είτε σε χαρτοκιβώτιο είτε σε παλέτα ή σε οποιαδήποτε άλλο κατάλληλο αμπαλάρισμα. Συνεργαζόμαστε επίσης με εταιρείες που θέλουν να αναθέσουν ολόκληρη ή ένα κομμάτι της δικής τους διανομής σε κάποιον τρίτο που με ευελιξία και επαγγελματισμό θα το αναλάβει. Ακόμα έχουμε ειδικά οικονομικά πακέτα προσφορών για εταιρείες και επιχειρήσεις που μεταφέρουν μεγάλο όγκο εμπορευμάτων και επιθυμούν μόνιμη συνεργασία.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αθήνα, την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και διανομή των εμπορευμάτων σας στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Κατερίνη και όλη τη Μακεδονία, στην Πάτρα, στο Ναύπλιο, στην Τρίπολη, στην Καλαμάτα και όλη την Πελοπόννησο, στο Βόλο, στην Καρδίτσα, στα Τρίκαλα, στη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία, στη Χαλκίδα, στη Λαμία και όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες, οικονομικότερες και πιο ασφαλείς μεταφορές και διανομές προϊόντων, δεμάτων, τροφίμων και παλετών στον ελλαδικό χώρο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακρόχρονης συνεργασίας με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην γρήγορη και άμεση εξυπηρέτησή τους πάντα σε χαμηλό κόστος. Όλες μας οι διανομές γίνονται χωρίς απώλειες, φθορές ή ζημιές στα εμπορεύματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.