Η METAKOMISEIS INFO είναι πάντα κοντά σας στον Πειραιά προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης και μεταφοράς. Η άμεση ανταπόκριση και η ασφαλή μεταφορά και μετακόμιση αποτελούν για εμάς το πρώτο μας μέλημα. Έχοντας χρόνια εμπειρία στις μετακομίσεις μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε μετακόμιση και ειδική μεταφορά με γραπτή εγγύηση ασφάλειας όχι μόνο για οικοσκευές αλλά και για εταιρικό εξοπλισμό, έργα τέχνης, ρουχισμό μουσικά όργανα κ.α.

Η εταιρία μας στον Πειραιά αναλαμβάνει το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση επίπλων αλλά και την επανεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών μετά την μετακόμιση. Για την συσκευασία – αμπαλάζ χρησιμοποιούμε τα πλέον ανθεκτικά υλικά έτσι ώστε να εκμηδενίσουμε τις πιθανότητες απώλειας κατά την μεταφορά. Σε ειδικές μεταφορές χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια για να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια ευπαθών αντικειμένων.

Στον Πειραιά διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο οχημάτων κατάλληλο για όλες τις μετακομίσεις και τις μεταφορές. Η εταιρία μας προσφέρει πάντοτε εγγύηση ασφάλειας για κάθε μεταφορά και αποθήκευση. Εκτός από τα φορτηγά κλειστού τύπου και των επικαθήμενων οχημάτων, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων για μεταφορές βαρέων φορτίων. Ειδικά σε πολυκατοικίες χωρίς ασανσέρ, τα ανυψωτικά μηχανήματα και οι γερανοί μας βοηθούν αποφασιστικά ώστε να εκμηδενίσουμε πιθανότητα απώλειας κατά την μεταφορά.

Η εταιρία μας προσφέρει εκτός από υπηρεσίες μετακόμισης, μεταφοράς και αμπαλάζ και υπηρεσίες αποθήκευσης. Οι αποθήκες μας κρατούν απολύτως ασφαλή όλα τα αντικείμενα προς φύλαξη όπως εμπορεύματα, οικοσκευές και έργα τέχνης. Παρέχουμε πάντοτε γραπτή εγγύηση ασφάλειας για όλες τις υπηρεσίες σχετικά με την αποθήκευση. Το έμπειρο προσωπικό μας στον Πειραιά αναλαμβάνει το αμπαλάζ - συσκευασία και το πακετάρισμα των αντικειμένων προς φύλαξη.

Η METAKOMISEIS INFO έχει ως προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτησή σας και την ασφάλεια των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε. Ακόμα και σε ειδικές μεταφορές φροντίζουμε έτσι ώστε να κρατάμε χαμηλά το κόστος.

Στον Πειραιά ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Το ειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την ασφάλεια των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλα τα στάδια της μετακόμισης, από το πακετάρισμα μέχρι την αποθήκευση και την επανεγκατάσταση των συσκευών σας.