Ασφαλής μεταφορά σε ευπαθή εύθραυστα αντικείμενα


Η κάθε μετακόμιση και μεταφορά χρειάζεται εξαιρετική οργάνωση καθώς και μεθοδικότητα. Ιδιαίτερη βέβαια σημασία πρέπει βέβαια η κάθε μεταφορική εταιρεία να δίνει στις ειδικές μεταφορές γιατί αυτές είναι οι πιο δύσκολες. Με τις ειδικές μεταφορές εννοούνται οι μεταφορές ειδικών αντικειμένων και εύθραυστων πραγμάτων τα οποία είναι ευπαθή και χρειάζονται ειδική συσκευασία και μεταχείριση.

Τα αντικείμενα που είναι ευαίσθητα και εύθραυστα μπορεί να είναι πολλών ειδών και ο κάθε πελάτης θα ορίσει τα δικά του πράγματα που χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να είναι μουσικά όργανα όπως πιάνο ή άλλα μεγάλα και βαριά όργανα, ποικίλα έργα τέχνης όπως γλυπτά, διάφορα αγγεία ή πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά είδη και άλλα υαλικά ή χειροποίητα έργα καθώς και αντίκες ή έπιπλα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Η μεταφορά αυτών των αντικειμένων γίνεται με ειδικά μέσα. Αρχικά τα αντικείμενα αυτά συσκευάζονται με ειδικό αμπαλάζ και ειδικές συσκευασίες πολύ προσεκτικά κι έπειτα πακετάρονται για να τοποθετηθούν προσεκτικά και με μεγάλη ασφάλεια στα ειδικά οχήματα μεταφοράς, όπως είναι τα φορτηγά που διαθέτει η εταιρεία μας. Άλλα μέσα που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό της εταιρείας μας για να επιτευχθούν με ασφάλεια οι ειδικές μεταφορές των ιδιαίτερων αντικειμένων είναι τα ανυψωτικά μηχανήματα για να πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ανυψώσεις καθώς και γερανοί.

Η μεταφορά έπειτα γίνεται σε όποιο μέρος επιθυμείτε στο χρόνο που θα μας έχετε δηλώσει. Η μεταφορά και η μετακόμιση στα ευπαθή αντικείμενα γίνεται με πολύ μεγάλη ασφάλεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία του προσωπικού μας. Το αμπαλάζ και η κατάλληλη συσκευασία είναι μέρος της διαδικασίας και πραγματοποιείται από το συνεργείο μας ώστε να γίνει η μεταφορά με ταχύτητα και επαγγελματισμό από την πρώτη κιόλας στιγμή χρησιμοποιώντας κατάλληλα τα ειδικά συστήματα logistics.

Εκτός από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, η εταιρεία μας παρέχει και πολύ προνομιακές τιμές. Με χαμηλό κόστος, ειδικές προσφορές και οικονομικές τιμές η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες χωρίς να σας επιβαρύνει οικονομικά. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις δυσκολίες της εποχής η εταιρείας μας φροντίζει να είναι δίπλα σε κάθε πελάτη χωρίς να μειώσει την ποιότητα των παροχών της. Γι’ αυτό και οι τιμές μας είναι πολύ καλές και οι χαμηλότερες της αγοράς δεδομένου της εμπειρίας μας, των υπηρεσιών που προσφέρουμε και της επιτυχίας της κάθε διαδικασίας και συνεργασίας που αναλαμβάνουμε.

Εάν ενδιαφέρεστε άμεσα για μια μεταφορά ή μετακόμιση και μάλιστα για ειδικά, εύθραυστα και ιδιαίτερα αντικείμενα στις περιοχές της Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς και προάστια), της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, της Πάτρας, της Καλαμάτας, της Κορίνθου, του Ναυπλίου, της Κρήτης (Χανιά, Ηράκλειο), της Λάρισας, των Τρικάλων του Βόλου, της Λαμίας, της Καρδίτσας, της Εύβοιας (Χαλκίδα), των Ιωαννίνων, της Βέροιας, της Κοζάνης, των Σερρών κ.α. ζητήστε μια προσφορά από την εταιρείας μας και αφήστε τη μεταφορά πάνω μας!