Για την περιοχή της Λαμίας και των γύρω περιοχών η κάθε μεταφορά ή μετακόμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στις υπηρεσίες της εταιρείας μας. Εάν θέλετε να μετακομίσετε στη Λαμία ή στις γύρω περιοχές της Φθιώτιδας για οποιονδήποτε λόγο τότε μπορείτε να ρωτήσετε την εταιρεία μας και να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Επίσης εάν μετακομίζετε γιατί είστε φοιτητής, σπουδαστής, δάσκαλος, καθηγητής, στρατιωτικός τότε σίγουρα μπορούμε να σας παρέχουμε τις πιο κατάλληλες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές και όσο πιο σύντομα επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από πολύ εξειδικευμένο προσωπικό και έχει φροντίσει να διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, την απαραίτητη τεχνογνωσία και την κάθε πιθανή υπηρεσία που είναι σχετική με τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σε όλη την Λαμία, την Αταλάντη και άλλες πόλεις του νομού.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν την ολική απεγκατάσταση των συσκευών και των επίπλων σας, την ασφαλή συσκευασία τους και μεταφορά τους και την επιτυχημένη επανατοποθέτησή τους στο καινούργιο σας χώρο. Επιπλέον η μεταφορική μας εταιρεία σας παρέχει ολόκληρο το πακέτο των υπηρεσιών της για μια ολοκληρωμένη μετακόμιση ή μεμονωμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο των μετακομίσεων και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να υλοποιήσουν την κάθε υπηρεσία με μεγάλη ασφάλεια και χωρίς απώλειες ή ζημιές. Γι ‘αυτό και σας παρέχουμε το ειδικό χαρτί εγγύησης για ασφάλεια κατά την μετακόμιση ή τη μεταφορά που θα επιλέξετε με εμάς.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με τη μεταφορική μας εταιρεία για να κανονίσουμε μαζί την μετακόμισή σας στη Λαμία - Ροδίτσα - Σταυρό, στα Καμένα Βούρλα, στους Λιβανάτες, στην Αμφίκλεια, στη Στυλίδα, στον Δομοκό, στον Μώλο, στη Μαλεσίνα, στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην Αταλάντη, στην Ελάτεια, στην Αμφίκλεια, στην Τιθορέα, στην Υπάτη, στη Σπερχειάδα, στη Μακρακώμη, στο Μαρτίνο και σε άλλες κοντινές περιοχές! Ειδικά οι άνεργοι και οι φοιτητές μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές μας προσφορές!

Εκτός από τις απλές μεταφορές επίπλων, συσκευών και αντικειμένων η εταιρεία μας χάρη στα μέσα και στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει μπορεί να αναλάβει και τη μεταφορά εύθραυστων και δύσκολων αντικειμένων όπως το πιάνο ή άλλων ειδών μουσικών οργάνων και έργων τέχνης σε κάθε σημείο του Δήμου Λαμιέων και της ευρύτερης περιοχής με χαμηλό κόστος.

Τα μέσα και ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι σύγχρονα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Φορτηγά κλειστού τύπου, γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα είναι στη διάθεσή σας όπως και οι χειριστές τους για να πραγματοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας όχι μόνο στην πόλη της Λαμίας αλλά και σε κάθε σημείο του νομού Φθιώτιδας.

Τέλος μέσα στις υπηρεσίες μας προσφέρουμε και αποθήκευση των αντικειμένων σας για όσο χρόνο επιθυμείτε. Οι ειδικοί χώροι αποθήκευσης διαθέτουν ασφάλεια και πυρασφάλεια ενώ παράλληλα ένα ειδικό σύστημα σας επιτρέπει να τα εντοπίσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Περιοχές μετακομίσεων και μεταφορών Φθιώτιδας

Εξυπηρετούμε κάθε μέρος του Νομού Φθιώτιδας άμεσα και σε χαμηλές τιμές. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία στις παρακάτω πόλεις και κοινότητες: Λαμία, Αταλάντη, Μαλεσίνα, Ροδίτσα, Αμφίκλεια, Καμένα Βούρλα, Σπερχειάδα, Λιβανάτες, Σταυρός, Άγιος Κωνσταντίνος, Ελάτεια, Μακρακώμη, Μώλος, Μαρτίνο, Κάτω Τιθορέα, Ανθήλη, Δομοκός, Πελασγία, Ομβριακή, Νέο Μοναστήρι, Καινούργιο, Λειανοκλάδι, Μεγάλη Βρύση, Λάρυμνα, Τραγάνα, Αρκίτσα, Μοσχοχώρι και επίσης τις περιοχές Δημοτικών Ενοτήτων Φθιώτιδας - Εχιναίων, Αγίου Γεωργίου, Τυμφρηστού, Υπάτης, Γοργοποτάμου κ.α.