Οι metakomiseis.info αναλαμβάνουν με ασφάλεια και συνέπεια την μετακόμιση και την μεταφορά πάσης φύσεως αντικειμένων από την περιοχή του Διονύσου Αττικής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αντιστρόφως.

Η πολυετής εμπειρία που έχουμε στον τομέα των μετακομίσεων, μεταφορών και αποθηκεύσεων, μας καθιστά ως μία από τις κορυφαίες - και ταυτόχρονα πιο οικονομικές - μεταφορικές εταιρείες στην χώρα μας.

Οι εξιδεικευμένοι συνεργάτες μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο στόλο (φορτηγά κλειστού τύπου, επικαθήμενα, γερανοφόρα, κλαρκ, ανυψωτικά κ.λπ.) που διαθέτουμε έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν με ταχύτητα, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος οποιαδήποτε μεταφορική και αποθηκευτική εργασία τους ζητηθεί στην περιοχή του Δήμου Διονύσου.

Αναλαμβάνουμε επίσης την ασφαλή μετακόμιση και μεταφορά των οικοσκευών σας σε περίπτωση που στην γειτονιά σας στον Διόνυσο υπάρχουν ηλεκτροφόρα καλώδια ή μπαλκόνια που εμποδίζουν την χρησιμοποίηση ανυψωτικού μηχανήματος. Η πείρα μας, η σωστή οργάνωση και ο κατάλληλος εξοπλισμός μας επιτρέπουν ακόμα και χωρίς μηχανήματα να κάνουμε τη μετακόμιση εύκολη και ασφαλή.

.

Αποθηκεύσεις αντικειμένων στον Διόνυσο Αττικής

Οι metakomiseis.info διαθέτουν έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και προσφέρουν – σε μοναδικές τιμές - υπηρεσίες αποθήκευσης/φύλαξης οικοσκευών, εμπορευμάτων και αντικειμένων.

Οι αποθηκεύσεις των αντικειμένων γίνονται από τις metakomiseis.info με απόλυτα οργανωμένη διαδικασία, που περιλαμβάνει την πλήρη καταγραφή και λεπτομερή περιγραφή των αποθηκευμένων αγαθών, καθώς και τη σύνταξη ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο αποτελεί ένα συμβόλαιο αποθήκευσης, παράδοσης και παραλαβής των πραγμάτων, όπου αναγράφεται επακριβώς η λίστα όλων των αποθηκευμένων αντικειμένων.

Με το συγκεκριμένο έγγραφο, ο πελάτης κατοχυρώνεται πλήρως ως προς το τι παρέδωσε προς αποθήκευση, υπό ποιους όρους κόστους και για τον χρόνο που διαρκεί η αποθήκευση. Όταν ο κάτοικος του Διονύσου θελήσει να διακόψει την αποθήκευση, τα αντικείμενα μεταφέρονται με ασφάλεια, κατόπιν συμφωνίας, στο νέο χώρο που θα μας υποδείξει.


Πακετάρισμα – αμπαλάζ οικοσκευών στον Διόνυσο

Εάν δεν διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο για το πακετάρισμα - αμπαλάζ των οικοσκευών και των εμπορευμάτων σας, μπορούμε με το ελάχιστο κόστος να σας απαλλάξουμε από αυτήν τη διαδικασία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του metakomiseis.info έρχεται στον Διόνυσο και αναλαμβάνει το πακετάρισμα – αμπαλάζ όλων των αντικειμένων σας (ρούχα, πιάτα, ποτήρια, βιβλία, έργα τέχνης, ηλεκτρικές συσκευές, ευαίσθητα μικρά ή μεγάλα αντικείμενα κ.λπ.) με προσοχή μέσα σε ειδικές συσκευασίες για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευσή τους.

Σε κάθε συσκευασία χρησιμοποιούμε ετικέτες που αναγράφουν τα περιεχόμενα, τον προορισμό, αλλά και το χώρο από τον οποίο προέρχονται τα αντικείμενα. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε την μετακόμιση εύκολη και γρήγορη. Γίνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων, αποσύνδεση και επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας από επαγγελματίες συνεργάτες.

Το πακετάρισμα - αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων γίνεται με μεγάλη προσοχή και με τα κατάλληλα υλικά έτσι ώστε να αποφευχθεί και η παραμικρή περίπτωση ατυχήματος. Για ευπαθή αντικείμενα όπως (πιάνο, καθρέφτες κ.ά.) χρησιμοποιούμε ειδικές ξύλινες κατασκευές ώστε να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά τη μεταφορά σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Διονύσου.

Η μεταφορική εταιρεία metakomiseis.info μεριμνά για την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας, και σας εξασφαλίζει εγγράφως ως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον Διόνυσο, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή για τυχόν ερωτήσεις και πληροφορίες και να ζητήσετε δωρεάν εκτίμηση των εργασιών που θέλετε από τις metakomiseis.info.