Η όμορφη πόλη του Ναυπλίου δέχεται πολλούς επισκέπτες αλλά και νέους κατοίκους λόγω σπουδών ή εργασίας. Εάν λοιπόν πρόκειται να μετακομίσετε στο Ναύπλιο ή στις γύρω περιοχές του Ν. Αργολίδας τότε η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να σας εξασφαλίσει την ολοκλήρωση και την επιτυχία της μετακόμισής σας. Μας εμπιστεύονται πολλοί που θέλουν να μετακομίσουν ιδιώτες και επαγγελματίες, εταιρείες, φοιτητές, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, δάσκαλοι και σπουδαστές καθώς η διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια μετακόμιση ή μεταφορά τότε μπορείτε να επιλέξετε όλο το πακέτο υπηρεσιών μας ή μεμονωμένες υπηρεσίες ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλη τη διαδικασία μιας μετακόμισης. Η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση συσκευών και λοιπών αντικειμένων, η επανατοποθέτηση, η συσκευασία και η μεταφορά όλων των πραγμάτων σας γίνονται εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια χάρη στο καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας. Σε κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που θα πραγματοποιήσετε με την εταιρεία μας θα σας χορηγείται το ειδικό πιστοποιητικό εγγύησης ασφαλών μεταφορών που εξασφαλίζει την ασφάλεια όλης της διαδικασίας.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από το πλέον έμπειρο προσωπικό σε όλα τα πολυπληθή μέρη της Αργολίδας: Άρια, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Άργος, Λυγουριό, Νέα Κίος, Τολό, Κουτσοπόδι, Ναύπλιο, Επίδαυρος και Κρανίδι στο χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Επιπλέον η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει μεταφορές ιδιαίτερων αντικειμένων που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Αντικείμενα όπως το πιάνο ή βαριές και εύθραυστες αντίκες θα πρέπει να μεταφέρονται με την τεχνική μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να αποφευχθούν ζημιές και ατυχήματα.

Για κάθε μεταφορά ή μετακόμιση χρησιμοποιούνται σύγχρονα μηχανήματα και μέσα μεταφοράς όπως ανυψωτικά μηχανήματα. γερανοφόρα και ειδικά φορτηγά. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την σωστή αποθήκευση των αντικειμένων σας σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης. Υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης και αποθήκευσης όλων των πραγμάτων σας σε συσκευασίες και ειδικό αμπαλάζ σε χώρους που με την απαραίτητη ασφάλεια, πυρασφάλεια και με το ειδικό σύστημα εντοπισμού για όσο χρονικό διάστημα το κρίνετε απαραίτητο.

Εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε μετακόμιση στην πόλη του Ναυπλίου, ή στο Άργος, ή στην Επίδαυρο, στο Τολό, Κρανίδι και στο Πόρτο Χέλι ρωτήστε την μεταφορική μας εταιρεία για να λάβετε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Το προσωπικό μας είναι πάντοτε πρόθυμο να σας βοηθήσει και να οργανώσει μαζί σας τη μετακόμιση και τη μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ενημερωθείτε για τα πακέτα μετακομίσεων και εάν είστε φοιτητής ή κάτοχος κάρτας ανεργίας ζητήστε τις ειδικές προσφορές μας!

Περιοχές Αργολίδας που παρέχουμε μετακομίσεις & μεταφορές

Εξυπηρετούνται άμεσα και οικονομικά για κάθε μετακόμιση οικίας - επαγγελματικού χώρου και μεταφοράς αγαθών οι βασικές πόλεις και κοινότητες του Νομού Αργολίδας: Ναύπλιο, Άργος, Πόρτο Χέλι , Κρανίδι, Άρια, Νέα Κίος, Ερμιόνη, Λυγουριό, Κουτσοπόδι, Πορτοχέλι, Αρχαία Επίδαυρος, Τολό, Δρέπανο, Νέα Τίρυνθα, Κοιλάδα, Αγία Τριάδα, Άγιος Αδριανός, Ασίνη, Δίδυμα κ.α. καθώς επίσης σε όλες τις περιοχές Δημοτικών Ενοτήτων Αργολίδας: Άργους, Ναυπλιέων, Κρανιδίου, Μιδέας Ασίνης, Ασκληπιείου, Ερμιόνης, Επιδαύρου, Νέας Τίρυνθας, Μυκηναίων, Κουτσοποδίου, Νέας Κίου, Λέρνας, Λυρκείας, Αλέας και Αχλαδόκαμπου.