Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει άμεσα και γρήγορα μεταφορές στη Σπάρτη και σε ολόκληρο το νομό Λακωνίας. Πελάτες μας είναι δάσκαλοι, φοιτητές, στρατιωτικοί αλλά και όποιος άλλος ιδιώτης ή επαγγελματίας θέλει να μεταφέρει την οικοσκευή του από ή προς τη Σπάρτη.

Εκτός από τη μεταφορά των αντικειμένων η εταιρεία μας αναλαμβάνει και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που σχετίζονται με μια μετακόμιση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να αποσυνδέσει με ασφάλεια όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και να τις ξανατοποθετήσει σωστά στο καινούργιο σας σπίτι στη Σπάρτη ή το Γύθειο. Ακόμα αναλαμβάνουμε τη συσκευασία όλων των αντικειμένων σας ώστε αυτά να μεταφερθούν με ασφάλεια και χωρίς φθορές στο νομό Λακωνίας. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί και αμπαλάρει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα, ογκώδη ή εύθραυστα αντικείμενά σας όπως έργα τέχνης, πιάνο ή γλυπτά.

Η μετακόμισή σας στη Μονεμβασιά γίνεται παιχνίδι με τη βοήθεια της εταιρείας μας. Το ευγενικό και έμπιστο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο στόλο φορτηγών οχημάτων μας μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη μετακόμιση σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες οι οποίες δεν διαθέτουν ασανσέρ εξυπηρετούνται από εμάς με τη βοήθεια γερανών και ανυψωτικών μηχανημάτων.

Η μεταφορική μας εταιρεία εξυπηρετεί όλο τον νομό Λακωνίας καθώς και τις πόλεις και χωριά: Σπάρτη, Γύθειο, Μολάοι, Σκάλα, Νεάπολη Βοιών, Βλαχιώτης, Παπαδιάνικα, Κάτω Γλυκόβρυση, Μαγούλα, Γεράκι, Κροκεές, Ασωπός, Γέφυρα, Συκιά, Ξηροκάμπι, Δαφνί, Καρυές, Έλος, Αρεόπολη, Μονεμβασιά και Ελαφόνησος. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος ώστε όλοι να μπορέσουν να επωφεληθούν από τις παροχές μας.

Μια ακόμα καινοτόμα υπηρεσία που προσφέρουμε για το νομό Λακωνίας είναι η αποθήκευση της οικοσκευής σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας όλα τα αντικείμενα διαθέτουμε αποθήκες με σύστημα πυρόσβεσης όπου φθηνά μπορείτε να αφήσετε όλα σας τα πράγματα. Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε κάποιο από τα αντικείμενά σας το εξελιγμένο σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε επιτρέπει την ταχύτατη εύρεσή του.

Όλα τα αντικείμενα που θα μεταφέρονται μπορούν να συσκευαστούν είτε από εσάς τους ίδιους είτε από το προσωπικό της εταιρείας μας. Διαθέτουμε τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας στο Γύθειο ακόμα και όταν θέλουν να μεταφέρουν “δύσκολα” αντικείμενα. Για όλα αυτά σας χορηγούμε και ένα ειδικό πιστοποιητικό ασφάλειας το οποίο εγγυάται την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

Με πολυετή δράση στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών η εταιρεία μας δρα στη Σπάρτη και στο νομό Λακωνίας προσφέροντας τις ποιοτικές της υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Ιδιαίτερα το δρομολόγιο Αθήνα – Σπάρτη και Σπάρτη – Αθήνα γίνεται με πολύ χαμηλό κόστος. Για να ενημερωθείτε για όλες μας τις υπηρεσίες καθώς και τα οικονομικά πακέτα προσφορών καλώντας μας στο τηλέφωνο!

Περιοχές Λακωνίας για υπηρεσίες μεταφορών & μετακομίσεων

Καλύπτουμε κάθε σημείο του νομού Λακωνίας με φορτηγά διαφόρων τύπων για ασφαλείς μεταφορές, διανομές και μετακομίσεις.

    Εξυπηρετούμε κάθε πόλη, κωμόπολη, κοινότητα και περιοχή από τους δήμους του νομού:

  • Δήμος Ανατολικής Μάνης: Γύθειο, Αρεόπολη, Κότρωνας, Πετρίνα, Πύργος Διρού, Κοκκάλα, Σκουτάρι, Οίτυλο, Γερολιμένας κ.α.
  • Δήμος Ευρώτα: Σκάλα, Βλαχιώτης, Κάτω Γλυκόβρυση, Γεράκι, Κροκεές, Δαφνί, Έλος, Άγιος Δημήτριος, Νιάτα, Βρονταμάς, Απιδέα, Μυρτιά, Στεφανιά, Περιστέρι κ.α.
  • Δήμος Ελαφονήσου: Ελαφόνησος, Κάτω Νησί κ.α.
  • Δήμος Μονεμβάσιας: Μολάοι, Νεάπολη Βοιών, Παπαδιάνικα, Ασωπός, Γέφυρα, Συκιά, Άγιος Νικόλαος, Δερματιάνικα, Άγιος Ιωάννης, Μεταμόρφωση, Άγιοι Απόστολοι, Αγγελώνα, Βελιές, Ελαία, Φοινίκι, Ρειχέα, Βελανίδια, Λάχιον, Άγιος Γεώργιος, Ελίκα, Πάκια, Δαιμονία, Βιγκλάφια, Μονεμβασία κ.α.
  • Δήμος Σπάρτης: Σπάρτη, Μαγούλα, Ξηροκάμπι, Καρυές, Αμύκλες, Άγιος Ιωάννης, Γκοριτσά, Αφισί, Παλαιοπαναγία, Άγιος Ιωάννης Μονεμβασιάς, Άγιος Χριστόφορος, Καστόρειο, Λογκανίκος, Σελλασία, Αγγελώνα, Σκούρα, Μυστράς, Ανώγεια, Άγιοι Ανάργυροι, Άρνα, Γεωργίτσι, Χρύσαφα, Βρέσθενα

Επίσης οποιοδήποτε τοποθεσία της Μάνης, Ταΰγέτου, Πάρνωνα, του ποταμού Ευρώτα μέχρι τα ακρωτήρια Μαλέα και Ταίναρου και φυσικά στην Ελαφόνησο. Διατηρούμε τις καλύτερες τιμές προσφέρωντας υπηρεσίες κορυφαίας μεταφορικής εταιρείας στη Λακωνία.