Η μεταφορική εταιρία METAKOMISEIS INFO στο Μενίδι αναλαμβάνει όλες τις εργασίες της μετακόμισης (αμπαλάζ – συσκευασία, απεγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση ηλεκτρικών συσκευών και οικοσκευών, πακετάρισμα, αποθήκευση) από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος της. Διαθέτουμε πληθώρα μεταφορικών οχημάτων στο δήμο Αχαρνών, ικανά να αναλάβουν κάθε είδους μετακόμιση και ειδική μεταφορά με απόλυτη ασφάλεια.

Σε κάθε μετακόμιση που πραγματοποιούμε στο Μενίδι προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ασφάλειας. Τα οχήματα που διαθέτουμε – επικαθήμενα οχήματα, ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ, φορτηγά κλειστού τύπου, γερανοφόρα – είναι κατάλληλα για κάθε είδους μετακόμιση και ειδική μεταφορά.

Η συσκευασία – αμπαλάζ πραγματοποιείται από το συνεργείο μας με τα πλέον ανθεκτικά υλικά. Για τις ειδικές μεταφορές στις Αχαρνές χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια και άλλα μέσα πακεταρίσματος τα οποία αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων όπως έργα τέχνης, εμπορεύματα, οικοσκευές, μουσικά όργανα κ.α.

Η μίσθωση των ανυψωτικών μηχανημάτων και των γερανοφόρων στις Αχαρνές γίνεται με πολύ χαμηλό κόστος και αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολυκατοικίες που δεν διαθέτουν ασανσέρ. Με τα ανυψωτικά μηχανήματα έχουμε απουσία κραδασμών κατά τη μεταφορά των αντικειμένων ενώ προφέρουν μέγιστη ασφάλεια χωρίς απώλειες.

Στις Αχαρνές προσφέρουμε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας για την αποθήκευση οικοσκευών, μουσικών οργάνων, εμπορευμάτων, ηλεκτρικών συσκευών σε πολύ χαμηλές τιμές. Οι αποθήκες μας φυλάσσονται από εταιρία security και διαθέτουν ολοκληρωμένο σύστημα πυρασφάλειας.

Το πακετάρισμα – αμπαλάζ πριν την αποθήκευση πραγματοποιείται από το συνεργείο μετακομίσεων για την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Στο Μενίδι η εταιρία μας προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές σε όλες τις μετακομίσεις στην επικράτεια του δήμου Αχαρνών. Η γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς σας καλύπτει από τυχόν απώλειες κατά τη μεταφορά.

Πριν τη μετακόμιση στις Αχαρνές το συνεργείο μας αναλαμβάνει τη συσκευασία – αμπαλάζ αλλά και την επανατοποθέτηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών στο χώρο που επιθυμείτε. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές και ανέργους ακόμα και για ειδικές μεταφορές.

Στο δήμο Αχαρνών – Μενίδι αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε είδους μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε.