Για οποιαδήποτε μετακόμιση και μεταφορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο Περιστέρι, η METAKOMISEIS INFO αποτελεί τη ιδανική επιλογή αφού προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης όπως αποθήκευση, αμπαλάζ – συσκευασία κ.α. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών και όλων των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε. Μετά τις μετακομίσεις οι άνθρωποί μας εγκαθιστούν εκ νέου ηλεκτρικές συσκευές και επανασυναρμολογούν έπιπλα.

Καλύπτουμε όλες τις μετακομίσεις και τις ειδικές μεταφορές στο Περιστέρι χάρη στα υπερσύγχρονα μεταφορικά οχήματα που διαθέτουμε. Φορτηγά κλειστού τύπου, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ πλαισιώνουν επικαθήμενα οχήματα, γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα για οποιαδήποτε μεταφορά στο Περιστέρι. Σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ανελκυστήρας το ανυψωτικό μηχάνημα αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια μεγάλων και εύθραυστων αντικειμένων όπως οργάνων μουσικής.

Για όλες τις μεταφορές και τις μετακομίσεις που αναλαμβάνουμε στο Περιστέρι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και τα πιο ανθεκτικά υλικά για το αμπαλάζ και το πακετάρισμα. Έτσι μεγιστοποιούμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας εκμηδενίζοντας τυχόν απώλειες. Σε ειδικές μεταφορές που πραγματοποιούμε στο Περιστέρι χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια τα οποία αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια εύθραυστων αντικειμένων και έργων τέχνης καθώς είναι ανθεκτικά σε χτυπήματα και κραδασμούς.

Η METAKOMISEIS INFO είναι μία από τις λίγες μεταφορικές εταιρίες στο Περιστέρι που σας δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης όχι μόνο οικοσκευών αλλά και εμπορευμάτων, έργων τέχνης κ.α. Σας παρέχουμε εγγύηση για τη ασφάλεια των αντικειμένων σας τα οποία προστατεύονται αποτελεσματικά από την υγρασία. Χάρη στο σύστημα μηχανοργάνωσης με το οποίο δουλεύουμε, τα αντικείμενα ταξινομούνται και αποθηκεύονται σε κατάλληλες αποθήκες. Για την συσκευασία – αμπαλάζ χρησιμοποιούμε τα πλέον ανθεκτικά υλικά (αεροπλάστ, σακούλες προστασίας στρωμάτων και μαξιλαριών, μεμβράνες κ.α.).

Το προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποθήκευση και την εκ νέου εγκατάσταση όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Στο Περιστέρι προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης, άμεσα και με πολύ χαμηλό κόστος ακόμα και για τις ειδικές μεταφορές.