Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές σε κάθε τοποθεσία στο Χαϊδάρι και τών Δυτικών προαστίων Αθηνών. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια την μετακόμιση και την όποια μεταφορά σας υπεύθυνα και φθηνά. Πραγματοποιούμε μετακομίσεις που καλύπτουν τις ανάγκες στις περιοχές του Δήμου Χαϊδαρίου: Άνοιξη, Αστυθέα, Δάσος, Δαφνί, Κέντρο Χαϊδαρίου, Κουνέλια & Σκαραμαγκάς σε επαγγελματίες και ιδιώτες ενώ πάντα προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες μας!

Η μεταφορική μας εταιρεία καθώς έχει μακρόχρονη παρουσία στο χώρο των μετακομίσεων, συνεργάζεται με καταρτισμένους επαγγελματίες και κατέχει κατάλληλη μέθοδο και τεχνογνωσία για να οργανώσει και να διαχειριστεί με απόλυτη ασφάλεια και αποδοτικότητα οποιαδήποτε υπηρεσία μετακόμισης ή μεταφοράς. Οι πελάτες μας είναι είτε ιδιώτες που θέλουν να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι, είτε φοιτητές, σπουδαστές, καθηγητές, στρατιωτικοί ή άλλοι υπάλληλοι δημοσίου τομέα καθώς και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγελματίες από όλους τους χώρους. Όλοι έχουν ένα κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το να μείνουν ευχαριστημένοι και να ολοκληρωθεί η μετακόμισή τους εύκολα, γρήγορα οικονομικά και με ασφάλεια.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλες τις εργασίες που είναι αναγκαίες σε μια μετακόμιση και φυσικά το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμοι να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται μεμονωμένες ή σε πακέτο και σε συνδυασμό ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Για μια μετακόμιση είναι απαραίτητο να γίνει η ασφαλής απεγκατάσταση και η συσκευασία όλων των συσκευών σας καθώς και των επίπλων. Το επόμενο βήμα είναι η μεταφορά τους στο νέο χώρο με τα ειδικά μηχανήματα και μέσα μεταφοράς όπως είναι τα ανυψωτικά, τα γερανοφόρα, οι γερανοί, τα φορτηγά κλειστού τύπου. Σε μια ολοκληρωμένη μετακόμιση μετά τη μεταφορά ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση όλων των πραγμάτων στο νέο χώρο. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει όλες αυτές τις ενέργειες και να καταστήσει την μετακόμισή σας και εύκολη και ασφαλή υπόθεση. Αρκετές φορές εξυπηρετούμε υπηρεσίες για τις ανάγκες του Στρατοπέδου του ΧαΙδαρίου καθώς και για τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

Τα μέσα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται είναι σύγχρονος και απαραίτητος για τις ανάγκες μιας μετακόμισης ή μιας μεταφοράς στο Χαϊδάρι. Όλα τα μηχανήματα όπως τα ανυψωτικά που αναφέρθηκαν παραπάνω χειρίζονται με ασφάλεια και τεχνογνωσία από το έμπειρο προσωπικό μας. Επιπλέον η εταιρεία μεταφορών είναι σε θέση να αναλάβει τη μεταφορά και τη μετακόμιση κάποιων ιδιαίτερων αντικειμένων όπως είναι η μεταφορά ενός πιάνου ή εύθραυστων έργων τέχνης και φυσικά η κάθε επιχείριση μεταφοράς γίνεται με ασφάλεια χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος απώλειας ή ατυχήματος.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι άνθρωποι του συνεργείου μας καθώς και ο επαγγελματισμός της εταιρείας μας μας επιτρέπει να χορηγούμε με βεβαιότητα το ειδικό πιστοποιητικό ασφάλειας και εγγύησης σε κάθε μεταφορά. Επίσης εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες μετακομίσεων και μεταφορών η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης όλων των αντικειμένων σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης για όσο χρόνο επιθυμείτε. Οι χώροι αυτοί φυλάσσονται από εταιρείες security και συστήματα πυρασφάλειας ενώ μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα τα πράγματά σας χάρη στα ειδικά συστήματα.

Για κάθε μετακόμιση ή μεταφορά στο Χαϊδάρι, στο Δαφνί, τον Σκαραμαγκά και τις άλλες περιοχές του Δήμου μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία μας και να οργανώσουμε το ιδανικό πακέτο υπηρεσιών για την δική σας περίπτωση.

Η μεταφορική μας εταιρεία αναγνωρίζει όλες τις οικονομικές δυσκολίες και γι’ αυτό έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα προσφοράς σε πολύ χαμηλές τιμές. Το κόστος των υπηρεσιών μας είναι χαμηλό όχι όμως και η ποιότητα. Γι αυτό καλέστε άμεσα τους συνεργάτες μας και ειδικά αν είστε φοιτητής ή άνεργος ενημερωθείτε για τις ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις για μεγαλύτερη οικονομία!