Η METAKOMISEIS INFO αποτελεί εγγύηση για ασφαλείς μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές σε όλη την επικράτεια του δήμου Νέας Σμύρνης. Το πολυπειρο συνεργείο μας σας απαλάσσει από τις κουραστικές εργασίες που απαιτεί η μετακομίση αναλαμβάνοντας τη συσκευασία – αμπαλάζ, τη μεταφορά και την αποθήκευση ηλεκτρικών συσκευών, ρουχισμού, οικοσκευών, έργων τέχνης, εμπορευμάτων κ.α.

Για κάθε μετακόμιση που πραγματοποιούμε στη Νέα Σμύρνη σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς. Ο μεγάλος στόλος οχημάτων μετακομίσεων που διαθέτουμε αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταφορά άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια. Τα επικαθήμενα φορτηγά, τα οχήματα αποθήκευσης κλαρκ και τα φορτηγά κλειστού τύπου είναι στη διαθέση σας ανά πάσα στιγμή με πολύ χαμηλό κόστος μίσθωσης.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα και τα γερανοφόρα αποτελούν την ιδανική λύση για μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων όπως έργα τέχνης και μουσικά όργανα. Ειδικά σε πολυκατοικίες στη Νέα Σμύρνη χωρίς ασανσέρ, τα ανυψωτικά μηχανήματα αποτελούν εγύηση για ασφαλή μεταφορά, χωρίς κραδασμούς και απώλειες.

Το πακετάρισμα και το αμπαλάζ στις μετακομίσεις στη Νέα Σμύρνη αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από την εταιρία μας με τα πιο ανθεκτικά υλικά συσκευασίας. Στις ειδικές μεταφορές χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια και άλλα μέσα αμπαλάζ και αποθήκευσης που εκμηδενίζουν την πιθανότητα απωλειών.

Στη Νέα Σμύρνη το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απεγκατάσταση και την αποσυναρμολόγιση ηλεκτρικών συσκευών, οικοσκευών και την εκ νέου τοποθέτησή τους στο χώρο που επιθυμείτε.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης των αποθηκών της εταιρίας μας με πολύ χαμηλό κόστος. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε με απόλυτη ασφάλεια οικοσκευές, εμπορεύματα, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης κ.α. Η μεταφορική εταιρία μας αποτελεί πρότυπο στο χώρο των μετακομίσεων καθώς οι αποθήκες μας φυλάσσονται από εταιρία security, διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας και προστατεύουν αποτελεσματικά τα αντικείμενα σας από την υγρασία.

Το αμπαλάζ – συσκευασία πραγματοποιείται από το έμπειρο συνεργείο μας με τα καλύτερα μέσα πακεταρίσματος. Η σιγουρία για το αμπαλάζ και για τη ποιότητα των μετακομίσεων που προσφέρουμε στη Νέα Σμύρνη πιστοποιείται από την γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς που σας παρέχουμε.