Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε μια μετακόμιση ή μεταφορά στην πόλη της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης, του Λεωνιδίου και οπουδήποτε στον Νομό Αρκαδίας τότε ελάτε σε επαφή με τη μεταφορική μας εταιρεία για να κανονίσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας τη μετακόμιση ή τη μεταφορά σε χαμηλό κόστος με μεγάλη ασφάλεια και στον χρόνο που θέλετε. Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας μακρόχρονη πείρα και την κατάλληλη τεχνογνωσία σε θέματα μεταφορών και μετακομίσεων αναλαμβάνει με επιτυχία οποιαδήποτε υπηρεσία στο Νομό Αρκαδίας σε πολύ οικονομικές τιμές και προσφορές.

Οι υπηρεσίες μας διατίθενται για κάθε επαγγελματία αλλά και ιδιώτη όπως φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιωτικοί, καθηγητές και σπουδαστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια μεταφορά ή μετακόμιση στην Τρίπολη και στις κοντινές περιοχές όπως Άστρος, Άστρος Παράλιο, Λεβίδι, Λεωνίδιο, Μεγαλόπολη κ.τ.λ.

Η εταιρεία μεταφορών είναι πάντοτε αξιόπιστη και ενεργή με απόλυτο επαγγελματισμό και γι’ αυτό εκτός από την επιτυχή διαχείριση όλων των υπηρεσιών της και τις προσφορές που κάνει σε όλους τους πελάτες της, διαθέτει μια ειδική βεβαίωση που πιστοποιεί την ασφάλεια σε όλες τις μεταφορές. Έτσι διασφαλίζει την ασφάλεια των μεταφορών χωρίς απώλειες των αντικειμένων ή των προϊόντων σας!

Οι υπηρεσίες μας αφορούν όλο το εύρος μιας μετακόμισης και προσφέρονται είτε μεμονωμένες ανάλογα με τις προτιμήσεις είτε σε συνδυασμό όλες μαζί ή μερικές από αυτές. Ανάμεσα στις υπηρεσίες μας είναι η ασφαλής απεγκατάσταση των επίπλων και των συσκευών, η σωστή συσκευασία με ειδικό αμπαλάζ και άλλα υλικά, η μεταφορά των αντικειμένων σας στο νέο χώρο που θέλετε και η ασφαλής τοποθέτησή τους από την αρχή σύμφωνα με τις υποδείξεις σας. Επίσης μια ακόμη υπηρεσία της μεταφορικής μας εταιρείας είναι η αποθήκευση όλων των αντικειμένων ή των προϊόντων σας σε κάποιον άλλον χώρο δικό μας για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Οι ειδικοί αυτοί χώροι εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συσκευασμένων πραγμάτων σας καθώς φυλάσσονται από εταιρεία security, και έχουν ειδικά συστήματα πυρασφάλειας και εντοπισμού.

Επιπλέον, η εταιρεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνουν με απόλυτη υπευθυνότητα τη μεταφορά ιδιαίτερων αντικειμένων όπως είναι το πιάνο ή άλλα εύθραυστα ή πολύ βαριά είδη και μάλιστα μεταφέρονται με ειδικές συσκευασίες όπου χρειάζεται στο Λεωνίδιο, στη Μεγαλόπολη, στην Τρίπολη και άλλες περιοχές.

Η εταιρεία μεταφορών μας διαθέτει σύγχρονα μέσα εξοπλισμού και μεταφορών όπως γερανούς, γερανοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα και φορτηγά για όλες τις ανάγκες.

Για την πόλη της Τρίπολης και τις τοποθεσίες του Νομού Αρκαδίας επικοινωνήστε με τη μεταφορική μας εταιρεία για να μάθετε για το κόστος των υπηρεσιών μας και τις προσφορές μας. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πολύ υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη ασφάλεια και από τους καλύτερους επαγγελματίες σε πολύ οικονομικές και χαμηλές τιμές. Εάν κατέχετε κάρτα ανεργίας ή είστε φοιτητές ζητήστε τις ειδικές μας εκπτώσεις για να να σας κάνουμε ακόμα χαμηλότερη τιμή σε οποιαδήποτε μετακόμιση ή μεταφορά!

Περιοχές υπηρεσιών μεταφορών & μετακομίσεων Νομού Αρκαδίας

Η εταιρεία μας μεταφορών προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλες τις κοινότητες και πόλεις της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα καλύπτουμε: Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Λεωνίδιο, Άστρος, Παράλιο Άστρος, Λεβίδι, Άγιος Ανδρέας, Παραλία Τυρού, Άγιος Κωνσταντίνος, Κανδήλα, Άγιος Πέτρος, Βυτίνα, Χειμερινή Μελιγού, Κορακοβούνι, Κάτω Δολιανά, Ρίζες, Στάδιο, Τρόπαια κ.α.

Με ασφάλεια και μικρό κόστος αναλαμβάνουμε κάθε μετακόμιση, μεταφορά και αποθήκευση σε όλους τους Δήμους του Νομού Αρκαδίας: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας (με τη Δημοτική Ενότητα Άστρους Κυνορίας), Δήμος Γορτυνίας (με τις Δημοτικές Ενότητες Βυτίνας, Δημητσάνης, Ηραίας, Κλείτορος, Κοντοβαζαίνης, Λαγκαδίων, Τρικολώνων και Τροπαίων), Δήμος Μεγαλόπολης (με Δημοτικές ενότητες Γόρτυνος, Μεγαλόπολης και Φαλαισίας), Δήμος Νότιας Κυνουρίας (με Δημοτικές ενότητες Κοσμά, Λεωνιδίου και Τυρού) και Δήμος Τρίπολης (με Δημοτικές ενότητες Βαλτετσίου, Κορυθίου, Λεβιδίου, Μαντινείας, Σκιριτίδας, Τεγέας, Τρίπολης και Φαλάνθου). Σε όλες τις περιοχές της Αρκαδίας προσπαθούμε στην κάθε μετακόμιση - μεταφορά να είμαστε συνεπείς και παράλληλα οικονομικοί. Αξίζει να σημειώσουμε την ειδική διαδρομή Αθήνα - Τρίπολη για μεταφορά ή μετακόμιση με πολύ λίγα χρήματα!