Η οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση στην περιοχή του Κορυδαλλού γίνεται με μεγάλη ευκολία χάρη στην μεταφορική εταιρεία που αναλαμβάνει με μεγάλη ασφάλεια και επαγγελματισμό την όλη διαδικασία.

Η πολυετής πείρα, η τεχνογνωσία και η επιδεξιότητα της εταιρείας υπόσχεται την ασφαλή διεκπεραίωση της μετακόμισης ή της μεταφοράς. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη και απαίτηση. Για κάθε μετακόμιση ή μεταφορά αναζητήστε τη μεταφορική εταιρεία που θα σας εξασφαλίσει την ταχύτερη και την πιο ασφαλή ολοκλήρωση της μεταφοράς ή της μετακόμισης.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι όλες όσες είναι απαραίτητες για τη όποια μεταφορά ή μετακόμιση. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη συσκευασία και την απεγκατάσταση όλων των συσκευών ή των αντικειμένων σας καθώς και την ασφαλή μεταφορά τους στο χώρο που επιθυμείτε. Από την αρχική συσκευασία σε αμπαλάζ μέχρι και τη τοποθέτηση σε άλλο χώρο η μεταφορική εταιρεία είναι παρούσα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με επαγγελματισμό και με ειδικά οχήματα, όπως φορτηγά κλειστού τύπου, γερανοφόρα, φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και σύγχρονο εξοπλισμό. Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει και την μεταφορά ειδικών και ευαίσθητων αντικειμένων όπως μουσικά όργανα ή έργα τέχνης με ασφάλεια. Γενικά σε όλες τις μεταφορές και μετακομίσεις μηδενίζονται οι πιθανότητες ζημιάς ή απώλειας οποιουδήποτε αντικειμένου. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αξιόπιστα στον Κορυδαλλό.

Επιπλέον στην περιοχή του Κορυδαλλού υπάρχει η δυνατότητα για αποθήκευση όλων των αντικειμένων σας σε ειδικούς χώρους για όσο καιρό επιθυμείτε. Οι αποθηκευτικοί χώροι φυλάσσονται με εταιρεία security ενώ διαθέτουν και πυρασφάλεια. Χάρη στο ειδικό σύστημα μηχανογράφησης υπάρχει η ευκολία εντοπισμού των αντικειμένων σας.

Η εταιρεία θέλει να είναι κοντά στον πελάτη και να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό σε κάθε μεταφορά ή μετακόμιση χορηγείται γραπτό πιστοποιητικό ασφαλούς μεταφοράς. Οι τιμές είναι εξαιρετικά καλές ενώ παρέχονται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για φοιτητές και ανέργους.