Η εταιρεία μεταφορών METAKOMISEIS INFO δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πεύκης και σε όλο το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Τώρα πλέον οι μεταφορές και οι μετακομίσεις των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής γίνονται σωστά, άμεσα και οικονομικά από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση.

Η μεταφορική μας εταιρεία διαθέτει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο μπορεί να διαχειριστεί και να διευθύνει με επιτυχία κάθε πτυχή της μετακόμισής σας στην Πεύκη. Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας ερχόμαστε στο σπίτι σας, στο γραφείο ή στο κατάστημά σας για να δούμε τα προς μετακόμιση αντικείμενα και εξοπλισμό που διαθέτετε. Αφού συζητήσουμε μαζί σας για το πως θέλετε να γίνει η μετακόμιση σχεδιάζουμε βήμα βήμα την κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε.

Αρχικά το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται να συσκευάσει όλη την οικοσκευή (τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές σας συσκευές) σε οποιαδήποτε γειτονιά της Πεύκης Αττικής. Η συσκευασία - αμπαλάζ γίνεται με πρωτοπόρα υλικά τα οποία παρέχουν ασφάλεια στη μεταφορά και μηδενίζουν την πιθανότητα των ζημιών. Στη συνέχεια γίνεται η μεταφορά των αντικειμένων στα φορτηγά που θα χρησιμοποιηθούν. Για να αυξηθεί η ταχύτητα αλλά και η ασφάλεια της μετακόμισης χρησιμοποιούμε γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα. Όταν όλα τα πράγματα φτάσουν στον προορισμό τους γίνεται το ξεπακετάρισμά τους και η τοποθέτησή τους όπου εσείς θέλετε από το προσωπικό μας.

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πεύκης προσφέρει πάντα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για κάθε μετακόμιση σπιτιού σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Η METAKOMISEIS INFO αναλαμβάνει τη μεταφορά δεμάτων για την περιοχή της Πεύκης. Τα καταστήματα αλλά και οι ιδιώτες της περιοχής μας προτιμούν για τη μεταφορά ιδιαίτερων, δύσκολων και ογκωδών αντικειμένων (π.χ. πιάνα, αγάλματα, αγγεία). Αντικείμενα τέτοιου είδους χρειάζονται μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση κατά τη μετακόμιση, λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζουν για να μη γίνει κάποιο ατύχημα κατά τη μεταφορά τους. Ο ιδιόκτητος στόλος των φορτηγών μας είναι ο πλέον κατάλληλος για να μεταφέρετε τέτοιου είδους εξοπλισμό με μεγάλη υπευθυνότητα.

Εκτός από τις παροχές μετακόμισης και μεταφοράς οικοσκευών η μεταφορική μας εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε όποιο αντικείμενο θέλετε σε πολύ χαμηλό κόστος. Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους κατασκευασμένους για την φύλαξη αντικειμένων για όσο καιρό χρειαστεί. Οι αποθήκες μας στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας καθώς και 24ωρη κάλυψη από εταιρεία secutiry.

Για την περιοχή της Πεύκης Αττικής η δική μας μεταφορική εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε όποια υπηρεσία καλύπτει τις δικές σας ανάγκες πάντα πολύ φθηνά. Έτσι είτε επιθυμείτε να αλλάξετε οικία ή επαγγελματικό χώρο εμείς είμαστε δίπλα σας με ευέλικτα πακέτα προσφορών να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Όποια από τις παροχές μας και να διαλέξετε, το προσωπικό μας χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία του θα τη φέρει εις πέρας προσφέροντάς σας υψηλή ποιότητα σε κάθε τύπο μετακόμισης.