Η πόλη του Βόλου προσελκύει κάθε χρόνο σπουδαστές, φοιτητές, καθηγητές, δασκάλους και στρατιωτικούς που λόγω σπουδών ή δουλειάς αποφασίζουν να μετακομίσουν εκεί. Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές στο Βόλο και ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου, στην Νέα Ιωνία Μαγνησίας και στις γύρω περιοχές με απόλυτο επαγγελματισμό και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλη τη διαδικασία μετακόμισης και προσφέρονται είτε όλες μαζί, είτε συνδυαστικά ή μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εκτός από τις απλές μεταφορές, η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες όπως απεγκατάσταση συσκευών, επανατοποθέτηση επίπλων και συσκευών, ασφαλή και ειδική συσκευασία αντικειμένων και επίπλων και μεταφορά ειδικών αντικειμένων όπως πιάνο ή έργα τέχνης και αντίκες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την ασφαλή συσκευασία και μεταφορά όλων των αντικειμένων σας και γι΄αυτό χορηγούμε ανεπιφύλακτα το ειδικό πιστοποιητικό ασφάλειας μεταφορών. Οι συνεργάτες μας είναι ειδικοί στο είδος τους και φέρνουν εις πέρας κάθε δύσκολη μεταφορά όπως είναι η μεταφορά πιάνου που χρειάζεται ειδικούς για να είναι ασφαλής και χωρίς να προκαλέσει κανέναν κίνδυνο.

Η μεταφορική μας εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει τη διευθέτηση και τη διαχείριση όλης της μετακόμισης στο Δήμο Βόλου, στο Πήλιο, στις Σποράδες και όλο το νομό Μαγνησίας. Παρέχουμε σύγχρονα μέσα μεταφοράς όπως γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση σύντομα, εύκολα και με τη μέγιστη ασφάλεια.

Μια ακόμη υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία μας είναι η αποθήκευση των αντικειμένων σας σε συγκεκριμένους χώρους αποθήκευσης. Οι χώροι αυτοί διαθέτουν την απαραίτητη ασφάλεια με ειδικά συστήματα πυρασφάλειας, security και εντοπισμού. Στους χώρους αυτούς μπορείτε να αφήσετε τα αντικείμενα και τα έπιπλα σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να οργανώσετε μια μετακόμιση ή μεταφορά στο Βόλο, Νέα Αγχίαλο, Αλμυρός, Αγριά, Νέα Ιωνία, Ζαγορά - Πήλιο κ.α. επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να οργανώσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας τη μετακόμισή σας άμεσα και με επιτυχία χωρίς απώλειες και καθυστερήσεις. Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με την κατάλληλη τεχνογνωσία και έμπειρο προσωπικό σε προνομιακές τιμές ενώ οι ειδικές προσφορές μας για ανέργους και φοιτητές ισχύουν όλο το χρόνο!

Περιοχές μετακομίσεων και μεταφορών Μαγνησίας

Εξυπηρετούμε κάθε τοποθεσία του Νομού Μαγνησίας άμεσα και χαμηλό κόστος. Παρέχουμε υπηρεσίες σε όλες τις παρακάτω πόλεις και κοινότητες: Βόλο και στις γύρω περιοχές όπως: Νέα Ιωνία, Αλμυρός, Νέα Αγχίαλος, Αγριά, Βελεστίνο, Ευξεινούπολη, Ζαγορά, Διμήνι, Σούρπη, Στεφανοβίκειο, Πατητήρι, Ριζόμυλος, Κάτω Λεχώνια, Πορταριά, Πτελεός, Αργαλαστή, Άνω Λεχώνια, Κανάλια, Τρικέρι, Άλλη Μεριά, Ανάβρα, Άγιος Γεώργιος Φερών, Ανακασιά, Μακρινίτσα, Σέσκλο, Αμαλιάπολη, Τσαγκαράδα κ.α. Επίσης εξυπηρετούνται οι περιοχές Δημοτικών Ενοτήτων Μαγνησίας - Αφετών, Ιωλκού, Αρτέμιδας, Μηλεών, Σηπιάδος και τα νησιά Αλόννησος, Σκιάθος, Σκόπελος.