Αποθήκευση οικοσκευής σε ασφαλές μέρος


Η METAKOMISEIS INFO είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α. Η έκταση των αποθηκών μας, μας επιτρέπει κάθε είδους αποθήκευση για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Οι αποθηκεύσεις πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς χρονοτριβή, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας.

Η εταιρία μας σας παρέχει γραπτή εγγύηση ασφάλειας για όλα τα αντικείμενα που εμπιστεύεσθε στις αποθήκες μας. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το αμπαλάζ των αντικειμένων προς αποθήκευση. Για την συσκευασία και το πακετάρισμα χρησιμοποιούνται υλικά τελευταίας τεχνολογίας, ανθεκτικά σε κραδασμούς και χτυπήματα. Για ειδικές μεταφορές διαθέτουμε ξύλινα κιβώτια τα οποία αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των αντικειμένων σας.

Οι αποθήκες μας διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας ενώ τα αντικείμενα δεν επηρεάζονται από τις κλιματολογικές συνθήκες όπως η υγρασία. Επίσης τα αντικείμενα σας φυλάσσονται από εταιρία security 24ώρες το 24ωρο. Εμπορεύματα, έργα τέχνης, οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές και εταιρικός εξοπλισμός καταφθάνουν κάθε μέρα για αποθήκευση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Τα οχήματα μας, τα ανυψωτικά μηχανήματα και τα οχήματα μεταφοράς κλαρκ αποτελούν εγγύηση για την μεταφορά των αντικειμένων σας εκτός και εντός της αποθήκης.

Σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε εσπευσμένες μετακομίσεις με αποτέλεσμα οικοσκευές, ρουχισμός και άλλα αντικείμενα να μένουν χωρίς στέγη. Η εταιρία μας πρωτοπορώντας στο χώρο της μετακόμισης, προχωράει άμεσα στο αμπαλάζ και το πακετάρισμα των πραγμάτων σας για μεταφορά στις αποθήκες μας προσφέροντας παράλληλα πολύ χαμηλές τιμές.

Το πακετάρισμα και η συσκευασία είναι σημαντικό να γίνεται από ειδικούς στις μεταφορές και στις μετακομίσεις έτσι ώστε να μην υπάρχουν απώλειες κατά την μετακόμιση ή την μεταφορά των αντικειμένων, των οικοσκευών και των ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρία μας σας προσφέρει γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των αντικειμένων σας για όσο καιρό φιλοξενούνται στις αποθήκες μας.

Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική τεχνογνωσία για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μετακόμισης μεταφοράς και αποθήκευσης. Εκτός από τα ανυψωτικά μηχανήματα, τα γερανοφόρα, τα φορτηγά κ.α. διαθέτουμε και ένα εξαιρετικό σύστημα μηχανοργάνωσης για την αποθήκευση οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών κ.α. Το σύστημα μηχανοργάνωσης μας σας επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στα αντικείμενα σας. Όπως οι μετακομίσεις και οι ειδικές μεταφορές, η χρήση των αποθηκών μας και των υπηρεσιών αποθήκευσης προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οικονομικές αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και λοιπών αντικειμένων