Tώρα η κάθε μετακόμιση και μεταφορά στην πόλη της Βέροιας αποκτάει άνεση κι ευκολία χάρη στην εταιρεία μας και το έμπειρο προσωπικό μας. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης στην Βέροια και στον υπόλοιπο Νομό Ημαθίας σε πολύ οικονομικές τιμές αλλά με εξαιρετική και άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία τότε επικοινωνήστε με τη μεταφορική μας εταιρεία και οι άνθρωποί μας θα αναλάβουν με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα το σχεδιασμό και την οργάνωση της μετακόμισής σας με την καλύτερη προσφορά της αγοράς.

Η εταιρεία μας παρέχει όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες για να καλύψει με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια μια μετακόμιση ή μεταφορά στην Βέροια, στη Νάουσα, στην Αλεξάνδρεια και στις διπλανές περιοχές. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία την απεγκατάσταση όλων των συσκευών και ειδικών αντικειμένων, των επίπλων και τα συσκευάζουμε με το αμπαλάζ και την κατάλληλη συσκευασία, εξασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά, και φυσικά την επανατοποθέτηση τους στο νέο χώρο. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας το εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τα σύγχρονα μέσα μπορεί να σας την καλύψει.

Τα μηχανήματα και τα μέσα που χρησιμοποιούμε και που τα διαθέτουμε στις υπηρεσίες ου θα επιλέξετε είναι γερανοί και γερανοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα καθώς φορτηγά όλων των τύπων. Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει μια ακόμη υπηρεσία καθώς είναι πολύ δημοφιλής και είναι η αποθήκευση των πραγμάτων σας συσκευασμένα σε ειδικούς χώρους με την απαραίτητη φύλαξη από εταιρεία security και πυρασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα έχετε ανάγκη και με τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αυτά ανά πάσα στιγμή.

Η εταιρεία μεταφορών συνεργάζεται πολύ με εταιρείες και επαγγελματίες καθώς και με δημόσιους υπαλλήλους, δασκάλους, καθηγητές, στρατιωτικούς και φυσικά σπουδαστές και φοιτητές που θέλουν να κανονίσουν μια μετακόμιση ή μεταφορά και συνήθως επιλέγουν τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό περιοχές του νομού: Αλεξάνδρεια, Βέροια, Επισκοπή, Κοπανός, Μακροχώρι, Μελίκη, Νάουσα, Πλατύ κ.α.

Επίσης η μεταφορική μας εταιρεία εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες που αναφέρθηκαν μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που είναι ιδιαίτερης μεταχείρισης όπως είναι η μεταφορά ενός πιάνου ή ενός σπάνιου παλαιού αντικειμένου όπως αντίκες ή έργα τέχνης.

Για κάθε μεταφορά και μετακόμιση η εταιρεία μας χορηγεί στους πελάτες ένα ειδικό χαρτί που πιστοποιεί την ασφάλεια σε κάθε υπηρεσία για να σας απαλλάξει από το άγχος της μεταφοράς και για να είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα της κάθε μετακόμισης στην Βέροια και στο Νομό Ημαθίας χωρίς απώλειες.

Μπορούμε να οργανώσουμε όπως επιθυμείτε τη δική σας μετακόμιση παρέχοντας σας όλες τις υπηρεσίες μας σε πολύ οικονομικές τιμές και να σας κάνουμε ειδικά πακέτα προσφορών. Η εταιρεία μας έχει κατεβάσει το κόστος των υπηρεσιών προσφέροντας τις υπηρεσίες της πολύ φθηνά χωρίς όμως να μειώσει καθόλου την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της. Εκτός από τις προσφορές μας εάν είστε φοιτητής ή άνεργος τότε μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα πιο χαμηλές τιμές και να πραγματοποιήστε τη μετακόμισή ή τη μεταφορά σας στο Νομό Ημαθίας οικονομικά, άνετα, γρήγορα και με μεγάλη ασφάλεια!

Περιοχές της Ημαθίας για μετακομίσεις - μεταφορές

Παρέχονται υπηρεσίες μεταφορών σε κάθε πόλη και κοινότητα του Νομού Ημαθίας όπως: Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Μακροχώρι, Μελίκη, Πλατύ, Κοπανός, Επισκοπή, Αγγελοχώρι, Λιανοβέργιο, Άγιος Γεώργιος, Ροδοχώρι, Κορυφή, Νησί, Σταυρός, Αγκαθιά, Κλειδί, Διαβατός, Λουτρός, Πατρίδα, Στενήμαχος, Βεργίνα, Ριζώματα, Κουλούρα, Μαρίνα, Χαρίεσσα, Λευκάδια, Νεόκαστρον, Μονόσπιτα, Πρόδρομος, Πολυπλάτανος, Παλατίτσια, Νέα Νικομήδεια, Γιαννακοχώρι, Πλάτανος, Αγία Βαρβάρα, Κεφαλοχώρι, Αγία Μαρίνα, Καμποχώρι, Καβάσιλα, Νησέλι, Αρκοχώρι, Βρυσάκι, Ξεχασμένη και άλλες μικρότερες.

Εξυπηρετούνται άμεσα όλοι οι Δήμοι του νομού με προσιτές τιμές για κάθε μεταφορά προϊόντων και λοιπών εμπορευμάτων αλλά και για κάθε μετακόμιση είτε σε σπίτι είτε σε επαγγελματικό χώρο. Συγκεκριμένα υποστηρίζουμε τους Δήμους: Δήμος Αλεξάνδρειας (με τις Δημοτικές Ενότητες Αλεξάνδρειας, Αντιγονιδών, Μελίκης και Πλατέος), Δήμος Βέροιας (με τις Δημοτικές Ενότητες Αποστόλου Παύλου, Βεργίνας, Βέροιας, Δοβρά και Μακεδονίδος) και Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας (με Δημοτικές ενότητες Ανθεμίων, Ειρηνούπολης και Νάουσας). Σε όλες τις περιοχές διατηρούμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με παράλληλα χαμηλό κόστος!