Η μεταφορική μας εταιρεία, κατέχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και καταρτισμένο προσωπικό οργανώνει και υλοποιεί κάθε μετακόμιση και μεταφορά με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα σε όλες τι περιοχές του Ν. Ευβοίας και ιδιαίτερα στην πόλη της Χαλκίδας και των κοντινών περιοχών. Η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να εξυπηρετήσει στο μέγιστο τις ανάγκες ενός φοιτητή, σπουδαστή, στρατιωτικού, καθηγητή και δασκάλου που σκοπεύουν να μετακομίσουν οικονομικά στη Χαλκίδα και στα περίχωρα ή σε άλλη περιοχή της Εύβοιας (Κάρυστος, Νέα Αρτάκη, Δροσιά, Αλιβέρι, Βασιλικό, Ερέτρια, Ιστιαία Ψαχνά κ.α.).

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι όλες εκείνες που χρειάζονται για μια ολοκληρωμένη μετακόμιση και παρέχονται όλες μαζί σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο είτε σε συνδυασμό ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες της μεταφορικής μας εταιρείας αφορούν την ασφαλή απεγκατάσταση, την συσκευασία, τη μεταφορά και την επανατοποθέτηση των αντικειμένων, ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων. Όλες οι υπηρεσίες μας εκτελούνται από το έμπειρο προσωπικό μας και με σύγχρονα μέσα μεταφοράς όπως ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα και φορτηγά όλων των ειδών.

Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει με επιτυχία την ασφαλή μεταφορά και μετακόμιση ειδικών αντικειμένων που είναι δύσκολα στη μεταφορά όπως για παράδειγμα είναι το πιάνο. Διαθέτουμε ειδικά υλικά συσκευασίας και αμπαλάζ για όλα τα ευαίσθητα και εύθραυστα αντικείμενα και έπιπλα ώστε να καταστήσουμε ασφαλή τη μετακόμισή τους. Γι’ αυτό και η εταιρεία μας χορηγεί το ειδικό έγγραφο που πιστοποιεί και εγγυάται για την ασφάλεια της περιουσίας σας κατά την μετακόμιση είτε στην Χαλκίδα είτε σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.

Μια ακόμη υπηρεσία που παρέχουμε είναι η ασφαλής αποθήκευση σε συγκεκριμένους και ειδικούς χώρους στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εάν για παράδειγμα θέλετε απλώς να μεταφέρετε τα πράγματά σας σε έναν αποθηκευτικό χώρο η εταιρεία μας μπορεί αν εξασφαλίσει για εσάς ειδικά δωμάτια αποθήκευσης που φυλάσσονται με εταιρεία security, διαθέτουν σύστημα εντοπισμού καθώς και πυρασφάλεια.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και με άλλες μεταφορικές εταιρείες του Δήμου Χαλκιδέων με κάλυψη όλη την Εύβοια. Έτσι παρέχεται άμεσα η υπηρεσία της μετακόμισης ή μεταφοράς στη Χαλκίδα και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες του νομού.

Ρωτήστε μας άμεσα για τις υπηρεσίες μας και εκφράστε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ώστε να οργανώσουμε σωστά τη δική σας μετακόμιση ή μεταφορά στο Ν. Ευβοίας και ιδιαίτερα στις κοντινές περιοχές της Χαλκίδας, στη Νέα Αρτάκη, στα Ψαχνά και στο Αλιβέρι. Επιπλέον ενημερωθείτε για τα ολοκληρωμένα πακέτα και τα πακέτα προσφορών που διαθέτουμε για ανέργους και φοιτητές!

Περιοχές εξυπηρέτησης μετακομίσεων και μεταφορών

Εξυπηρετούνται όλες οι παρακάτω περιοχές στην Βόρεια Εύβοια & στη Νότια Εύβοια άμεσα και με χαμηλό κόστος: Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη, Βασιλικό, Ψαχνά, Κάρυστος, Δροσιά, Αλιβέρι, Ερέτρια, Ιστιαία, Αμάρυνθος, Άγιος Νικόλαος, Παραλία Αυλίδας, Λουτρά Αιδηψού, Βαθύ, Κύμη, Νέα Λάμψακος, Γυμνό, Μύτικας, Μαντούδι, Λίμνη Ευβοίας, Φύλλα, Καστέλλα, Αφράτι, Πολιτικά, Αιδηψός, Ωρεοί, Φάρος, Λουκίσια, Μαλακώντα, Μαγούλα, Ροβιές, Νέα Στύρα, Άγιος Λουκάς, Προκόπι, Καλοχώρι-Παντείχι, Μαρμάρι, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Γεώργιος, Αγία Άννα κ.α.