Για μετακομίσεις, ειδικές μεταφορές, αποθηκεύσεις, αμπαλάζ - συσκευασία και για όλες τις εργασίες που απαιτεί μια μετακόμιση στην Αγία Παρασκευή, η METAKOMISEIS INFO προσφέρει άμεσες λύσεις, υπεύθυνα και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ο τεράστιος στόλος μεταφορικών οχημάτων αποτελεί εγγύηση για μεταφορές με ασφάλεια, χωρίς απώλειες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πριν τη μετακόμιση στην Αγία Παρασκευή, το έμπειρο συνεργείο μας καταφθάνει στο χώρο σας για το αμπαλάζ – συσκευασία. Αναλαμβάνει επίσης την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, την αποσυναρμολόγηση οικοσκευών το πακετάρισμα όλων των αντικειμένων σας και την εκ νέου τοποθέτησή τους στο χώρο που επιθυμείτε.

Η METAKOMISEIS INFO αποτελεί πρότυπο για όλες τις εταιρίες μεταφοράς καθώς προσφέρει γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς. Σε όλες τις μετακομίσεις στην Αγία Παρασκευή χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά αμπαλάζ εξασφαλίζοντας μεταφορές χωρίς απώλειες. Στις ειδικές μεταφορές (μουσικά όργανα, έργα τέχνης, εμπορεύματα κ.α.) χρησιμοποιούμε ακόμα και ξύλινα κιβώτια, γνωστά για την αντοχή τους σε κραδασμούς.

Τα μεταφορικά οχήματα και τα μηχανήματα μεταφοράς που χρησιμοποιούμε στην Αγία Παρασκευή είναι κατάλληλα για κάθε είδους μετακόμιση ενώ η μίσθωση τους πραγματοποιείται άμεσα και με πολύ μικρό κόστος.

Φορτηγά κλειστού τύπου, επικαθήμενα οχήματα, γερανοφόρα, οχήματα αποθήκευσης κλαρκ και ανυψωτικά μηχανήματα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε μεταφορά στην Αγία Παρασκευή (οικοσκευών, έργων τέχνης, εμπορευμάτων, μουσικών οργάνων, ηλεκτρικών συσκευών, ρουχισμού κ.α.). Ειδικά σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ασανσέρ τα ανυψωτικά μηχανήματα μεταφέρουν με απόλυτη ασφάλεια τα αντικείμενα σας.

Στην Αγία Παρασκευή μπορείτε να κάνετε χρήση των εγκαταστάσεων μας με πολύ μικρό κόστος για κάθε είδους αποθήκευση. Οι αποθήκες μας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια για την στέγαση των αντικειμένων σας όπως οικοσκευές και ηλεκτρικές συσκευές, αφού φυλάσσονται από εταιρία security και διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας. Διαθέτουμε το καλύτερο σύστημα μηχανοργάνωσης ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στα αντικείμενα σας.

Για ανέργους και φοιτητές στην Αγία Παρασκευή προσφέρουμε ειδικές τιμές ακόμα και για ειδικές μεταφορές. Είμαστε η πλέον αξιόπιστη μεταφορική εταιρία προσφέροντας σε κάθε μας μετακόμιση γραπτή εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς.